Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PILNE pytanko

Featured Replies

Napisano

CC 700 94r

Mam pytanie od jakiegos czasu mialem problemy z odpalaniem naladowalem aku i smiga, wiec to aku padl mi juz, bo lampka sie nie swieci mi zeby nie ladowal go kable sprawdzalem sa oki, lozyska ostatnio wymienialem na odpalonym z popychu przejechalem 60km i no problem. Teraz pytanko jaki aku kupic? ile Ah firma itp. Czy moze cos mi zżera aku, podlaczonego nic nowego nie mam:) Jakos to sprawdzic?? Czy moge dwa aku podlaczyc razem stary i nowy? Altek wyrobi??Mam radyjko z glosnikami 4x i tuba.Moze od tego padl?

Napisano

u mnie był podobny problem... wyjmij radio na jakiś czas i sprawdź czy ci sie dalej rozładowuje aku... moje radio cały czas pobierało prąd podczas postojów i też nie dało się odpalić...

Napisano

> nowy aku zrobil swoje, jest wszystko ok

na poczatek napewno bendzie ok smile.gif ja tez tak mialem ze co poltora roku trzeba bylo zmieniac aku i sobie mysle ki czort przeciez to nienormalne mad.gif okazało sie ze radio Pioneer 9100 jest tak skonstruowany ze bieze sobie 0,3A jak sie mu nie sciagnie panela shocked.gif i wszystko juz było jasne zlosnik.gif sciagnij sobie jedną kleme z aku i podłacz miernik wszystko ci wyjdzie czy ci cos zzera aku czy to ze starosci ci padł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.