Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spsuł się znowu :/

Featured Replies

Napisano

Nie mam pojęcia w czym rzecz parch jeden angryfire.gif znowu coś odwala (mowa o 1,1 spi '99) dolałem mu dziś oleju czystego, bo jak zawsze znika, ale to juz inna sprawa i po zapaleniu zaczął jakby lekko z tłumika strzelać piersdzieć itd . na początku tak niskie obroty były że ładowanie się świeciło po dodaniu gazu przeszło ale na jałowym tak co chwila już nie mam pomysłu co to może być możę przejść z pół syntetyka na minerał bo pali za dużo oleju? Jak jest stary olej to wszystko jest git jak dolewam albo wymieniam to tak ma zazwyczaj ale nigdy jeszcze w tym stopniu najlepsze jest to żę olej leje się tylko z miski w okolicach korka(gleba i troche przytarte 893goodvibes.gif)a uszczelki z erlinga mają niecałe pół roku to samo pierścienie z mahle i co mam z nim zrobić .. zezłomować frown.gifsick.gif

Napisano

zezłomować

baz takich aktów desperacji

20.GIF

Napisano
  • Autor

widze że nikt nic nie wie sick.gif zakupiłem filter i VS fiatowskiego jade wymieniać zobaczymy skutki confused.gif

Napisano

> widze że nikt nic nie wie zakupiłem filter i VS fiatowskiego jade

> wymieniać zobaczymy skutki

jak ci olej łyka to sie nie dolewa albozmienia olej tylko szuka sie przyczyny...

z tego co widziałem to masz ogromne wyciei oleju, a jezeli zakapca to uszczelniacze do wymiany moga byc.

zmiana oleju nic nie pomorze.

zrob raz a do rzeczy z tym autem porzadek, i bedziesz miał spokoj, druga sprawa ten silniczek jest juz z deka zajechany, wiec reanimuj go to jeszcze posmiga.

Napisano
  • Autor

widziałeś dawno temu u intera zmienilismy wszystkie uszczelki i pierścienie ucieka bo miska jest dziurawa jak pisałem uszczelniacze też były zmienione cała głowica była robiona u poloka cool.gif

Napisano

> widziałeś dawno temu u intera zmienilismy wszystkie uszczelki i

> pierścienie ucieka bo miska jest dziurawa jak pisałem

> uszczelniacze też były zmienione cała głowica była robiona u

> poloka

a to czemu nie zmienisz miski jak cieknie??

a co bedzie jak kiedys na trasie sie rozcieknie całkiem??

Napisano
  • Autor

nie no tylko wokoło korka jak szukałem ostatnio na giełdzie to była za 200 nówka i mnie to zabolało bardzo wymienie ją przy następnej zmianie oleju smile.gif

Napisano

przestan katowac biedna maszyne !!! wiec pierscionki zrobiles i uszczelniles silnik, olej tracisz korkiem heh kup miske albo ospawac korek. problem dolewek zniknie a co do obrotow to inna spiewka. cisnie paliwa ? zasilanie w powietrze ? syf na wtryskiwaczu ? syf w ukladzie paliwowym ? moze sam reset na egzaminerze i ustawienie wszystkich parametrow silnia poprawi sytuacje . musisz wywalic kilka groszy i miec spox na kilka miesiecy moze lat zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.