Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

znowu muł

Featured Replies

Napisano

Powoli mam juz dosc.Od pamiętnej wymiany pompki paliwa ciągle jest nie tak. Na gazie śmiga jak sie patrzy, a na benie?Ostanie 2 tygodnie wszystko było ok.A wczoraj?Znowu dolegliwości powróciły.Na wolnych obrotach szarpie, obroty falują, w czasie jazdy muli, innym razem jest ok. Myslalem o świecach, ostanio ogladane przez fachowca i stwierdził ze sa ok.Nabieramn coraz bardziej przekonania ze to ta cholerna pompka. mysle o powtornej wymianie,ale chcialbym kupic cos co sie jakos nazywa a nie "no name".Mam pytanie, czy przy wymianie pompki nalezy ja zalac benzyna po założeniu?Bo kombinuje, że moze jak założylem i zanim zassała bene zdązyła sie zatrzec?Moze jestem przewrazliwiony, ale od poczatku słychac było pompke głosno ("gwizd"), a teraz mam wrazenie ze raz jest tak, ze słychac ja głosniej raz ciszej. Moze jestem przewrazliwiony?Nie wiem.

Napisano
  • Autor

znacie producenta pomp paliwa Meat Doria?Jakies opinie mile widziane.Z góry dziekuje.Aha jeszcze jedno pytanie, czy to możliwe, że w 1.4 12v występowały dwa rodzaje pomp paliwa?

Napisano

Wiesz jesli przekrecasz kluczyk i słychac buczenie tzn. ze pomka sie załanacza powód moze byc taki ze nie daje odpowiedniego cisnienie, i teraz by pasowało sprawdzic jakie daje cisninie i bedzesz wszytsko wiedzał czy jest dobra czy nie . Cisnienie powinno byc jak mnie pamiec nie myli 0,3 bara, moze wiecej na smietniku pisze poszukaj,

Pozdrawaim

Napisano

> Wiesz jesli przekrecasz kluczyk i słychac buczenie tzn. ze pomka sie

> załanacza powód moze byc taki ze nie daje odpowiedniego

> cisnienie, i teraz by pasowało sprawdzic jakie daje cisninie i

> bedzesz wszytsko wiedzał czy jest dobra czy nie . Cisnienie

> powinno byc jak mnie pamiec nie myli 0,3 bara, moze wiecej na

> smietniku pisze poszukaj,

> Pozdrawaim

Ojjjjjjj!!!! Pamiec Cie myli. Powinno byc 3,5!

Napisano

eee i ja z tym walcze - jakies 2 tygodnie temy wysiadla mi pompka kupilem jakis badziew za 60 czy 70 z allegro i pierwsze 3/4 dni wszystko ok potem zaczelo sie delikatne szarpanie i mulenie auta na benzynie a na gazie wszystko bylo ok 2 dni temu cudowna pompka z allegro zrobila pa pa i wysiadła. Szukałem innej bardziej firmowej w okolicznych hurtowniach i cos tam znalazłem : pompki no name zaczynaja sie od 150 złotych i maja 0.5 roku gwarancji. Były jeszcze inne zamienniki w sumie 3 rodzaje ale cena skakała drastycznie 250/380 i jakaś złota prawie za 500 masakra.

Znajomy polecił mi kolesia z allegro u którego brał już pompki do innych aut i nie miał u niego problemów z reklamacją więc zakupiłem kolejną z allegro mam nadzieje że ostatnią i nie będe już musiał dalej sie z tym bawić frown.gif

http://www.allegro.pl/item214111092_pompa_paliwa_fiat_uno_bravo_brava_tipo_panda.html

Pozdro

Napisano
  • Autor

> eee i ja z tym walcze - jakies 2 tygodnie temy wysiadla mi pompka

> kupilem jakis badziew za 60 czy 70 z allegro i pierwsze 3/4 dni

> wszystko ok potem zaczelo sie delikatne szarpanie i mulenie auta

> na benzynie a na gazie wszystko bylo ok 2 dni temu cudowna

> pompka z allegro zrobila pa pa i wysiadła. Szukałem innej

> bardziej firmowej w okolicznych hurtowniach i cos tam znalazłem

> : pompki no name zaczynaja sie od 150 złotych i maja 0.5 roku

> gwarancji. Były jeszcze inne zamienniki w sumie 3 rodzaje ale

> cena skakała drastycznie 250/380 i jakaś złota prawie za 500

> masakra.

> Znajomy polecił mi kolesia z allegro u którego brał już pompki do

> innych aut i nie miał u niego problemów z reklamacją więc

> zakupiłem kolejną z allegro mam nadzieje że ostatnią i nie będe

> już musiał dalej sie z tym bawić

> http://www.allegro.pl/item214111092_pompa_paliwa_fiat_uno_bravo_brava_tipo_panda.html

> Pozdro

To taka sama chińszczyzna co moja.

Napisano

Właśnie od furaka wróciłem ale za wile nie zdziałałem, pompe wymieniłem i paliwko podaje ale aku był już nieźle rozładowany po ostatnim szukaniu awari i nie dałem rady odpalić poza tym coś chyba zle poskładałem tym razem bo wskaźnik poziomu paliwa pokazuje mi pełen bak a faktycznie jest połowa baku frown.gif więc pewnie bede raz jeszcze to rozkręcał.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.