Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupno auta na części???

Featured Replies

Napisano

Witam,

chciałbym kupić powypadkowe auto na części i tu mam pytanie.... jak to zrobić żeby nie było problemów???

słyszałem że przepisy się jakośzmieniły i taki myk jest dozwlony..... Co wiecie na ten temat??? jak to najlepiej zrobić żeby żadna instytucja msięnie czepiała??

Pozdrawiam

Tomasz

Napisano

chyba lipa bo ustawa o "rycycklingu" nie pozwala i kazde auto ktore ma byc wyrejestrowane musi byc w calsci oddane do stacji demontazu a za kazdy brakujacy kilogram jest spora kasa. bynajmniej tak bylo a jak jest w tej chwili niewiem.gif

Napisano

> Witam,

> chciałbym kupić powypadkowe auto.....

Kupujesz i natychmiast zgłaszasz do złomowania, taki myk podobno kosztuje w mojej okolicy 300 dla złomiarza, oczywiście musisz zdać tabliczki znamionowe ( idź na złom i popytaj). W wydziale komunikacji też musisz sie zjawić i nie wiem jaka jest tam procedura kasacji auta na które masz tylko umowe kupna (domniemuje iż opłata skartbowa być musi bezwzględnie). U ubezpieczyciela zgłoś zakup i złomowanie (masz chyba 30 dni na starej polisie) nie zapomnij o wypowiedzeniu ubezpieczenia.

Może lepiej dogadać sie z obecnym właścicielem żeby to on "zezłomował" autko i przeszedł procedurę wyrejestrowania (wersja z trzema stówkami dla złomiarza). hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.