Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głośniki?

Featured Replies

Napisano

Witam mam radio Kenwood KDC-6024 ale niestety do tego używam seryjnych głośników punto I i jak to "pięknie" gra nie trzeba mówić, chciałbym kupić jakieś głośniki do 500 zł, niestety jestem blady w temacie i zupełnie się nie orientuję co można ciekawego założyć. Niestety głośników raczej w drzwi nie planuję, bo wiąże się do z dodatkowymi kosztami. Co proponujecie w tym temacie, będę wdzięczny za każdą podpowiedź bo chcę w miarę rozsądnie wydać te pieniądze. Dzięks! devil.gif

Napisano
  • Autor

Hm chodzi mi o wymianę głośników z przodu, oraz zamontowanie głośników na półce, z drzwiami jest kłopot bo po prostu nie są przystosowane i trzeba było by trochę przy tym zrobić. Chodzi mi o w miarę dobre głośniczki.

Napisano

nie chcesz w drzwiach , to rozumie ze chcesz dac na tylną pułke cos, ale ja bym i tak proponowal sie pobawic z tymi drzwiami glosniki w drzwiach . wyglusyzc dystanse ewentualnie i napewno bedze to ladniej gralo niz z tylu . ale jesli jestes uparty to jakies elipsy n atyl i wysoko tonowe na przód . 6,9 cala polecal bym cos z dsl 300- 400 zł modele 1269 lub 269 , a wysokotonow ena przod np sinus live wysokotonowe

Napisano

> Witam mam radio Kenwood KDC-6024 ale niestety do tego używam

> seryjnych głośników punto I i jak to "pięknie" gra nie trzeba

> mówić, chciałbym kupić jakieś głośniki do 500 zł, niestety

> jestem blady w temacie i zupełnie się nie orientuję co można

> ciekawego założyć. Niestety głośników raczej w drzwi nie

> planuję, bo wiąże się do z dodatkowymi kosztami. Co proponujecie

> w tym temacie, będę wdzięczny za każdą podpowiedź bo chcę w

> miarę rozsądnie wydać te pieniądze. Dzięks!

niestety ksiegowy co projektował twoje punto nie przewidzial ze ktos bedzie w nim chciał słuchac muzyki, miejsce na głosniki masz jedynie w desce rozdzielczej, mieszcza tam sie maluśkie glosniki o srednicy 87mm z ktorych choc by nie wiem co nie da sie uzyskac zadwalajacego efektu skromny.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za podpowiedź myślę nad półką z takimi głośnikami jbl cs 3196 , a przód tak jak pisałeś sinuslive ale nie wiem czy będą pasowały w desce? no i gdzie zamontować wtedy te zwrotnice? aha koledzy z Punto zaproponowali mi coś takiego alpine i co o tym myślicie?

Napisano

Te Hertz nie są głupie ale te JBL też wiec bym wybierał miedzy tymi dwoma a Alpine sobie odpuścił alien.gif

Napisano
  • Autor

A co myślicie o głośnikach z tyłu w oryginalnym miejscu - jakiś tekst zamiast tej półki, jeśli będzie właściwie bez różnicy to pewnie lepiej je schować w oryginalnym miejscu.

Napisano

> Witam mam radio Kenwood KDC-6024 ale niestety do tego używam

> seryjnych głośników punto I i jak to "pięknie" gra nie trzeba

> mówić, chciałbym kupić jakieś głośniki do 500 zł, niestety

> jestem blady w temacie i zupełnie się nie orientuję co można

> ciekawego założyć. Niestety głośników raczej w drzwi nie

> planuję, bo wiąże się do z dodatkowymi kosztami. Co proponujecie

> w tym temacie, będę wdzięczny za każdą podpowiedź bo chcę w

> miarę rozsądnie wydać te pieniądze. Dzięks!

miałem MK1 i radzę Ci dobrze, porządny wytłumienie i głośniki w przednie drzwi ok.gif za tą kasę spokojnie możesz mieć fajne głośniki i niedrogie panele do drzwi z mdfu ok.gif

będziesz bardzo zadowolony zlosnik.gif

Napisano

6x9 na połke polecam jbl gto 937(cena 269zl za kpl)+sinuslive neo 25s(cena 120zl za kpl) napewno będziesz zadowolony z takiego zestawienia jeśli nie chcesz bawic sie z panelami w drzwiach zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.