Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stabilizator- mechanicy mówią- nie da się

Featured Replies

Napisano

Kupiłem na allegro gumy do regeneracji stabilizatora i w dwóch warsztatach stwierdzili, że nie da sie ich wymienić. Mechanicy twierdzą, że oryginalne gumy są zwulkanizowane z obejmami i nie da się zamontować nowych. Czy to rzeczywiście niemożliwe ? A może jest jakiś patent o którym nie wiedzą. Czy ktoś to z sukcesem zrobił? Może jest gdzieś dostępny opis jak to krok po kroku zrobić. Marea jest z 97 r- sedan.

Napisano

Gumy nie są zwulkanizowane, tylo obejmy są zgrzane punktowo. Jackdob pisał, że trzeba je przecinakiem rozłączyć. Po wymianie gum wystarczy skręcić obejmę i trzyma.

Napisano

Czy ktoś to z

> sukcesem zrobił?

Ja robiłem i da się. Trochę się warsztat namęczył, ale się da. Na początku też mówili, że się nie da i się śmiali jak im pokazałem referat ze śmietnika. No i co? Jak się chce to się da grinser006.gif.

Tak jak kolega powyżej napisał. Są zgrzewane obejmy. Trzeba je rozdzielić a później tylko skręcić.

Napisano

> Są zgrzewane obejmy. Trzeba je

> rozdzielić a później tylko skręcić.

Jeszcze jakby chcieli kolegę naciągnąć w serwisie na opuszczanie belki i wyciąganie drążka to uprzejmie informuję, iż jest to zbędne da się spokojnie rozłupać te obejmy bez wyciągania drążka, wystarczy go odkręcić i trochę wysunąć a następnie siła*młotek*meselek i wsio ok.

Pozdrawiam BAS

Napisano

bez zadnych problemow sie da sam to robilem pierwsza strona zajela mi kolo 2 godzin druga tylko 20min.

wiedzielm juz co i jak. najlepiej wyciagnac wahacz, lepszy dostep.

a w serwisie powiedzieli mi tez ze sie nie da 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.