Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W jakim pójść kierunku? Głównie pytanie o jednostke

Featured Replies

Napisano

Obecnie mam system dwudrozny audiodevelopment ad6 na przodzie, wzmacniasz audison srx2 który go napędza i mam pytanie odnośnie wyboru jednostki.

W tej chwili mam w aucie seryjne radio VW rcd300. Mam tez gdzies w szafie pioneera DEH P8000R.

Glośniki wg mnie sa dosc dobrej klasy, wzmacniacz- wiele ludzi jedzie ta serie audisona, ale w testach wypada dosc dobrze, zwlaszcza jak na ta cene. Wiec te dwa klocki zostają.

I teraz pytanie o jednostkę- wzmacniacz ma mozliwosc podlaczenia jako zrodlo kabli glosnikowych- kanal lewy i prawy, co daje mi mozliwosc podlaczenia seryjnego radia VW ktore nie ma wyjscia na wzmak. Nie mam pojecia jak to moze zagrac ale chyba nieszczegolnie?

Druga opcja to ten pioneer 8000...

A trzecia to zakup nowej jednostki.

Audison i jedwabne tweeterki graja dosyc cieplo, moze przydaloby sie je napedzic jednostka o ostrzejszej górze? Moze od zwrotki do tweetera jakis kabelek ze srebrem zeby wyostrzyc gore? Czy to kompletnie bez sensu jesli do zwrotki idzie jeden kabel z calym pasmem ze wzmacniacza?

Radia ktore chodza mi po glowie to :

Alpine 9812rb - duzo opinii negatywnych sie jednak o nim naczytalem.

Alpine 7893

Nakamichi 40z

JVC sh99R

JVC sh909R

O tych jvc dzisiaj troche w necie znalazlem ze podobno najlepsza seria jvc jaka wyszla, ale niekoniecznie to musi oznaczac ze dobrze graja- nigdy ich nie slyszalem.

Oczywiscie chcialbym zanabyc jakas alpinke 7915, 7939, 7944, 7906 lub nawet 7903 ale ich dostepnosc jest strasznie ograniczona...

Ktore radio mozecie mi polecic? Chodzi mi glownie o czysty dzwiek- bajery mi nie sa potrzebne.

Muzyka to rozne odmiany jazzu, duzo perkusji i czasem muzyka rockowa, punk.

Budzet max 800pln.

Dzieki!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.