Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fernando - Robi, Robi - Fernando

Featured Replies

Napisano

> możliwe to swoją drogą mogło by być ciekawie

Wszystko jest możliwe. F1 rządzi się swoimi prawami, nie mającymi dużo wspólnego z logiką. Co prawda ja osobiście nie widzę nawet pół powodu, żeby BMW opłacało sie zatrudniać Alonso. Ale ja się nie znam. zlosnik.gif

Z drugiej strony - Kubica i Hamilton w McLarenie. To byłoby całkiem fajne. smile.gif

Pismaki muszą w wakacje o czymś pisać, co by na chleb wierszówką zarobić, więc przez najbliższe dni mamy zapewniony festiwal science-fiction (jak mawiał Jan Pietrzak: bardziej ficition, jak science hehe.gif).

Napisano

. - Kubica i Hamilton w McLarenie. To byłoby całkiem

> fajne.

>

Też tak myślę biglaugh.gif

a reszta to w sumie bedzie jak bedzie-a niech sie zabijaja za szmal cfaniak.gif

(w przenosni ooczywiscie)

Napisano

> Z drugiej strony - Kubica i Hamilton w McLarenie. To byłoby całkiem

> fajne.

Wtedy to dopiero by byly afery w Polsce, ze Kubica jest gorzej traktowany wink.gif

Napisano

> Z drugiej strony - Kubica i Hamilton w McLarenie. To byłoby całkiem

> fajne.

Fajnie to by było, lecz Kubica pamiętajcie, że ma popisany kontrakt z BMW do 2010 roku (jeśli dobrze pamiętam hmm.gif albo już za późno na pamiętanie hehe.gif)

Napisano

> Fajnie to by było, lecz Kubica pamiętajcie, że ma popisany kontrakt z

> BMW do 2010 roku (jeśli dobrze pamiętam albo już za późno na

> pamiętanie )

2008, ale to nie ma kompletnie zadnego znaczenia - mysle ze Kubica sam by się zgodził zrezygnować z kontraktu smile.gif

Napisano

> Z drugiej strony - Kubica i Hamilton w McLarenie. To byłoby całkiem fajne.

wtedy przez najbliższych kilka lat formula 1 byłaby nudna zlosnik.gif byłoby podobnie jak z Małyszem, wszyscy startują, ale i tak wiadomo kto wygra zlosnik.gif

Napisano

> wtedy przez najbliższych kilka lat formula 1 byłaby nudna byłoby

> podobnie jak z Małyszem, wszyscy startują, ale i tak wiadomo kto

> wygra

I tak jest nudna. A z takim teamem McLarena przynajmniej można by było się z dumą narodową obnosić. zlosnik.gif

Napisano

> I tak jest nudna. A z takim teamem McLarena przynajmniej można by

> było się z dumą narodową obnosić.

duma jak duma ale wreszcie może usłyszelibyśmy hymn polski po wyścigu...bo nie wiem jak Wy

ale ja jeszcze go na torze formuly 1 nie slyszalem cfaniaczek.gif

Napisano

Na pewno wiecie że do tej pory w niższych klasach Robert był zawsze szybszy od Hamiltona. Zastanawiam się jak Angole zareagowali by na szybkiego Polaczka w swoim teamie. hmm.gif

Ale wydaje mi się że Theissen jest inteligentnym człowiekiem i wie ze przyszłość to nie Nick nie Alonso ale właśnie Robert, Hamilton, Rosberg.

Ja uważam że Kubica powinien zostać w Bmce a Bmka nie będzie na tyle głupia by inwestować w Alonziaka.

Napisano

> Na pewno wiecie że do tej pory w niższych klasach Robert był zawsze

> szybszy od Hamiltona. Zastanawiam się jak Angole zareagowali by

> na szybkiego Polaczka w swoim teamie.

> Ale wydaje mi się że Theissen jest inteligentnym człowiekiem i wie ze

> przyszłość to nie Nick nie Alonso ale właśnie Robert, Hamilton,

> Rosberg.

> Ja uważam że Kubica powinien zostać w Bmce a Bmka nie będzie na tyle

> głupia by inwestować w Alonziaka.

claps.gif

pomału panowie , pomału ...

Robert już teraz ,jest chwalony za idealnie równomierny czas okrążeń , a pamiętacie takiego pana co to potrafił(miał czerwony samochód 30.GIF) ?

oglądacie wyścig dla samego oglądania , a kto z was oglada powtórki + hmm.gif ?

tam więcej widać ,można spojżeć bez emocji...

BMW-SAUBER zaczeło odnosić sukcesy dopiero jak Robek zaczą "ustawiać" bolidy, "Vinowlewowi" to nie pasiło i sobie popłakał i poszedł , a tzw "quick-nick" musiał się dostosować , co mu (a raczej jego kontu bankowemu) na dobre wyszło , ale widać wyraźnie ze jeździ niepewnie i chaotycznie , zaś Robek równiutko, i nie ważne że dalej z tyłyu za Nick'iem ...

ważne że z kazdym okrazeniem szybciej, a jak jest kawałek pustego toru ...

BMW-SAUBER "rośnie" razem z Robertem ,i jego ewentualne odejście zaszkodzi obu stronom , zobaczymy w następnym sezonie , zarząd BMW MOTOSPORT nie jest tak "narodowy" jakby media niemieckie chciały i jesli ktoś powie "pa,pa" to raczej Nick...

Z drugiej strony to żaden trzeźwo myślacy manager teamu nie zatrudni takiej kapryśnej panny jak Alonso ...

ten "kastylijski byczek" powinien jeździć w renault i odnosić sukcesy dla tego zespołu, a nie kusić się "oślą marchewką"...

mogę mieć tylko nadzieję że Robek wyciąga z tego co się w tym zakręconym światku "wyprawia , właściwe wnioski...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.