Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

polerowanie szyb-da się do 50 PLN

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich 20.GIF

Chciałem się podzielić wnioskami z używania politury do szkła płaskiego i ozdobnego HARTPOLISH FG 50 firmy HARTIM. Kiedyś już była rozmowa, że niewiadomo czy to ściema i czy to działa faktycznie. Otóż - nie jest to ściema bo sam doświadczalnie nabyłem na Allegro taki proszek z filcem w zestawie i zabrałem sie za likwidowanie rys, a raczej błębokich rowków po styranej tylnej wycieraczce. Rysy np. 5 mm szeroki i 25 cm dlugie. Najpierw zniknęły malutkie ryski, a potem systematycznie wyrównywała się powierzchnia pod dużą rysą. Efektu soczewki nie widzę, chyba dlatego, że polerowałem po dużej powierzchni i dlatego idzie mi to wolno. Ale idzie i to za ok 50 PLN z przesyłką. No... palacz.gif To jak by kto się zastanawiał nad samodzielnym polerowaniem.

Nadmienię, że z 250g proszku jak narazie nie widzę żeby ubyło więcej jak pare ścieżek koksu brawo.gif

Sprzedawcy nie reklamuję na publ, jak kto chce to znajdzie, albo priv pub2.gif

pzdr wszystkim i miłego weekendu food.gif

Napisano

MISTRZU!!! biglaugh.gif

Bardzo podobne działania i powody tych działań w naszym Fiatowskim życiu widzę. Sam nie mogłem sie zdecydować czy wydać te dziesiąt złotych a tu taka opinia... smile.gif Zaczekamy chwilę bo zaraz zaczną się opinie że to soczewkę zrobi tak jak sam napisałeś ale mimo wszystko 20.GIF Tobie biglaugh.gif

Napisano

to ja chętnie bym te efekty polerowania zobaczył naocznie

a i może tego koksu co nieco odkupił

bo u mnie szyba tył to jak zaorane pole jest

Napisano
  • Autor

Zaczekamy chwilę bo zaraz zaczną

> się opinie że to soczewkę zrobi tak jak sam napisałeś ale mimo

> wszystko Tobie

Jak się poleruje po dużej powierzchni to z zewnątrz nie widać żadnej soczewy ani deformacji (idzie to cholernie wolno wówczas). zauważyłem małe zniekształcenie patrząc od wewnątrz (ale jeszcze to poprawię). Jest to minimalny efekt uboczny który w stosunku do wczesniejszych zniszczeń jest dla mnie do zaakceptowania. Co innego jak by to była szyba przednia. ok.gif

Dzięki za piwo.gif

dla chętnych tego wksperymentu-nie piłować w miejscu za długo bo szybka może zrobić pynk-tynk... yay.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.