Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

minęły 3 mce Palio II - wrażenia, porady

Featured Replies

Napisano

Witam,

właśnie minęły 3 miesiące w Palio II i ponad 5kkm zrobionych - w wakacje robie mniej bo nie używam samochodu do dojazdu do pracy.

W każdym bądź razie chciałem odnieść się do moich wcześniejszych uwag co do Palio II:

1. LPG

dogadałem się z gazem (tzn. naprawiony został komputer) i w końcu czuć te 80KM, spalanie w korkach z włączoną klimą to 10l/100km LPG ok.gif

2. Klima

na początku myślałem, że to z gazem coś nie tak, ale okazało się, że klima zabiera na popas kilka koników ze stadka i wozik czasami jest mułowaty, ale można jej to wybaczyć bo naprawdę jest wydajna - przy 36st.C można w kabinie mrozić piwko cool.gif

3. wspomaganie

pamiętacie moje narzekania nt. zbyt mocnego wspomagania? Otóż połączyłem ze sobą kilka faktów

-niestabilne zachowanie na zakrętach

-niestabilne zachowanie podczas hamowania

-szum opon przy małych prędkościach

i pojechałem na zbieżność, okazało się że samochód jest równiutko rozbieżny (dlatego nie ściągał) i praktycznie cały czas jeździł w poślizgu, po ustawieniu zbieżności je po prostu super, wspomaganie jest nadal mocne ale już nie za silne (koła wyszły z poślizgu) i samochodem da się jeździć ok.gif

4. podświetlanie

wcześniej pisałem o pomarańczowym podświetleniu wskaźników, obecnie już się przyzwyczaiłem i uważam że nawet jest fajniejsze od zielonego smile.gif

5. ostatnie

prawe lusterko ma mniejsze pole widzenia jak w Palio I - kicha

Podsumowanie

Jak na razie jestem baaaardzo zadowolony z zakupu Palio II winner.gif

PS czy ma ktoś może do sprzedania siedzisko kanapy tylnej do Palio II/Albea - może być nawet z VANa.

Napisano

> Witam,

> właśnie minęły 3 miesiące w Palio II i ponad 5kkm zrobionych

no to gratulacje.

każde wozidło ma swoje zady i walety. albo się człek przyzwyczai albo rozbija auto zlosnik.gif

Napisano

Mam pytanko?

Jak został naprawiony komputer bo ja też mam gaz, a tych koni mi brak. Pali co prawda 10l/100km ale bez klimy. Tak pozatym autko rewelka.

Pozdrawiam smile.gif

Napisano
  • Autor

> Mam pytanko?

> Jak został naprawiony komputer bo ja też mam gaz, a tych koni mi

> brak. Pali co prawda 10l/100km ale bez klimy. Tak pozatym autko

> rewelka.

> Pozdrawiam

Mam instalację Tartarini i są kłopoty z jej serwisowaniem, w Warszawie jest podobno tylko jeden serwis który się tym zajmuje, ale stwierdzili że nic się nie da z tym zrobić, więc znajomy gazownik miał wymienić instalację na Lovato. Koniec końców zawziął się i podobno coś wymienił w komputerze - szczegółów nie znam, w każdym bądź razie całe stadko koników zaczęło hulać smile.gif

Gościu jest niesamowity, ma tyle klientów, że zatrudnił pomocnika a i tak pracuje do 19.00-20.00.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.