Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

witam w nowych progach:)

Featured Replies

Napisano

witam 20.GIF

jestem szczęśliwym posiadaczem clio II, nie zagladałem tu wcześniej gdyż żaba nie sprawiała zadnych problemów i mam nadzieje że tak pozostanie. na fotce z boku jest moje drugie auteczko palio.

niestety przytrafiła mi sie drobna choć uciążliwa awaria, spaliła sie pompka spryskiwaczy. jutro planuje taka zakupić i dlatego pytam:

ile takie ustrojstwo może kosztować?? wybieram sie do kilku sklepów w łodzi w których coś takiego moge dostać, przed negocjacjami chciałbym wiedzieć ile takie cuś jest warte. na allegro jest tylko cena licytowana, do aso wybiore sie napewno, ale jeśli dowiem sie wcześniej to sobie odpuszcze.

a ogólnie o autu to jest to 1,2 o cudnym pomarańczowo złotym kolorku, wyprodukowane w 1998 roku zlosnik.gif

BTW szukajke przeglądnąłem niewiele sie z niej dowiedziałem, jak było a tylko ułomnie szukałem to krzyczeć

pozdrawiam KAbz

Napisano

napewno sie spaliła?? ja miałem taki w meganie problem póściła membrana a dostac sie tam mozna pewni jak w meganie przez nadkole bo zbiorniczek jest w błotniku

Napisano
  • Autor

> napewno sie spaliła?? ja miałem taki w meganie problem póściła

> membrana a dostac sie tam mozna pewni jak w meganie przez

> nadkole bo zbiorniczek jest w błotniku

nic z niej sie nie dało wycisnąć, nowa kosztowała 60zł, kupiona wstawiona wszystko działa ok.gif

w clio II dostęp jest bajeczny: odpina się podszybie(jedna zapinka) odchyla sie i pompka jest pod ręką, wyciągnięcie i włożenie to dosłownie chwila i nawet nie ma jak się ubrudzić

pozdrawiam kabz

Napisano

ja bym używki poszukał będzie znacznie taniej, a to przecież nie klocek hamulcowy żeby nówka miała być waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> ja bym używki poszukał będzie znacznie taniej, a to przecież nie

> klocek hamulcowy żeby nówka miała być

używke najtaniej znalazłem za 40zł, na allegro licytują chyba od 20zł.

pompka ta jest bardzo delikatna i te kilka złotych powoduje że nie warto kupować starego i niepewnego elementu. nowy(60zł i 5zł upustu=55zł) jest czysty, nie zapchany i co najważniejsze ma gwarancje ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.