Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z zapaleniem :(

Featured Replies

Napisano

#### YY z rozpedu poszlo na towarzyskim - przepraszam smile.gif ####

Witajcie.

Od hmm 3 dni mam natepujacy problem - wsiadam sobie do auta, przekrecam kluczyk - wszystkie testy itp- przekrecam do zaplonu i slysze tylko swist jakby cos sie tam malego obracalo. Zadna kontrolka nie przygasa nic. Ok, drugi raz, juz cos telepie silnikiem ale obrotomierz leży. Dopiero za trzecim, z pomocą gazu odpala. I tak jest w 80%. W pozostalych 20% przypadkow odpala za 2 razem.

Co to moze byc? frown.gif chcialem do PaDo jechac ale takim niepewnym to sie zastanawiam jeszcze frown.gif

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

A to jakas naprawa we wlasnym zakresie, ewentualnie jakies ceny mozna poznać? smile.gif

Napisano

Jak tego wcześniej nie przerabiałeś, daj sobie spokój.

Zanim dojdziesz co do czego, poznasz konstrukcję rozrusznika => narobisz się, stracisz kupę czasu, a przy okazji nie daj B.. coś spsocisz zlosnik.gif

Rozrusznik powinien Ci zrobić każdy elektryk samochodowy ok.gif

Napisano
  • Autor

Ale jak oceniasz to coś powaznego czy na poczekaniu bedzie zrobione?

Napisano

> chcialem do PaDo jechac ale takim niepewnym to sie

> zastanawiam jeszcze

ty się nie zastanawiaj, tylko przyjeżdżaj, trzeba wydech przetestować (oblać) biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

No do soboty cos zdziałam smile.gif Dzisiaj probowalem silencer zalozyc i kurcze - nie pasuje 270751858-jezyk.gif Jaka szkoda 893goodvibes.gifoink.gif

Napisano

tez taki cosik mialem i w aso powiedzieli ze naprawa cos do 100 a nowy rozrusznik 200zl!wiec kupilem nowy:)i teraz wsiadm i bzim silnik klekocze pod maska

Napisano

> A koszt wymiany?

a widzisz tego to nie powiedzieli.moze tj wliczone w te 200zl!nie wiem bo tata ma rachunek gdzies schowany a teraz jest na wakacjach!ale autkiem rzade ja:)

Napisano
  • Autor

Chciałem tylko dodać, że mam jeszcze jedną usterkę (tak mi sie wydaje) - mam ciągle zachlapane jakąś lepką mazią te kratki co są pod rejestracja, patrzac na auto stojac przed nim ta lewa i srodkowa pod grillem.. co tam moze przeciekac? Tam chyba tylko chlodnica jest prawda? A plynu nie ubywa confused.gif

Napisano

Klime kolega ma? działa? czy nie jest uzywana

Moze to klima bo rowniez w niej jest olej chlodniczy.

oczywiscie pomijam ekstremalne przypadki rzucania oleju na wszystkie strony bo to malo prawdopodobne. Chlodnica od klima jest pierwsza patrząc od strony kratki i w momencie zalaczenia (jesli zalaczylo) na postoju wentylator dmucha i chlodzi uklad. Stąd moze być ta mazia. Byc moze to klima gdzies puszcza.

Napisano
  • Autor

> Klime kolega ma? działa? czy nie jest uzywana

Klima działa, ale nie uzywam bo grzyby są smile.gif Dopiero dzisiaj przyszedł filtr nowy i jade na czyszczenie ale czy to oznacza ze jakies uszczelnianie bedzie trzeba robic?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.