Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z zaślepką otworu do montażu bagażnika

Featured Replies

Napisano

Jeździłem z bagażnikiem na dachu ponad dwa tygodnie. Po ściągnięciu go zaślepki na przodzie nie chcą się zamknąć do końca (odstają). Czy ktoś z Was miał podobny problem? Czy to zaślepki się odkształcają, czy też ta listwa co idzie po każdej stronie dachu docisnęła się w miejsca mocować i dlatego zaślepka odstaje? Już próbowałem modelować tą zaślepkę i mam ją w dwóch częściach. Czy ona jest do kupienia osobno, czy muszę cały dach jak to w Fiacie bywa?

Napisano

mam podobny problem tylko ze ja zadnego bagaznika nie montowalem a ta listwa odpada 2 pierwszysz przednich zatrzaskow! i musze ja co chwile poprawiac

Napisano

kupilem super glue i skleilem moze bedzie trzymac na dlugo brawo.gif

Napisano
  • Autor

> mam podobny problem tylko ze ja zadnego bagaznika nie montowalem a ta

> listwa odpada 2 pierwszysz przednich zatrzaskow! i musze ja co

> chwile poprawiac

A gdzie są tam zatrzaski? Może ją wyciągnę i trochę odegnę.

Napisano
  • Autor

> a tobie chodzi o zaslepke numer 1 czy 2??

Odstaje nr 2 ale chyba na wskutek dociśnięcia przez bagażnik dachowy listwy 1. I teraz dylemat jak to poprawić.

Napisano

witaj. ja miałem jakąś niedoskonałość w swoim stilo jeśli chodzi o zaślepki. było to od razu po zakupie w 2003r. przy dotykowym sprawdzaniu na relingu jedna z zaślepek niepokojąco się ruszała. crazy.gif Muszę nadmienić że bagażnika dachowego nigdy nie używałem. Postanowiłem nic z tym nie robić, jako że auto było na gwarancji i miałem na to czas. Jakoś w tym roku niechcący sprawdziłem dotykowo trwałość zaślepek i narazie ani drgną. Nie wiem czy to brud je tak zamocował, ale narazie jest dobrze. Pamiętam że u Kolegi danielaI zaślepki odpadały w czasie jazdy samodzielnie i to reklamował swego czasu ale szczegułów nie znam.

Napisano

w tych zaslepkach sa takie male plastikowe zaczepy i one sa golym okiem!moze sprobowac odczepic cala ta listwe(1) i wtedy dopasowac zaslepke(2) i zmontowac w calosci!zaraz beda fotki gdzie sa te zatrzaski i gdezie sie pownny zaczepiac

Napisano

z góry przepraszam za jakosc zdjec ale nie mam cyfrówki a fotki robione z telefonu w niezbyt ladna pogode zolta.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.