Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytań kilka odnośnie Kropków

Featured Replies

Napisano

Sprawa wygląda następujaco. Podczas szybszej jazdy zaczyna bardzo drgać drążek zmiany biegów. Wyczytałem ze należy wymienić wtedy poduszkę skrzyni biegów. Czy dam radę zrobić to sam?? Ile czasu to zajmuje?? Ile powinna kosztować taka poduszka?? I czy ma ktoś jakieś pożyteczne wskazówki na ten temat??

Kolejne pytanie jest o kontrolkę ciśnienia turbiny. Ostatnio przeglądając wątki o TD często natykam się na wzmianki o tej kontrolce a u siebie jeszcze ani nie wiem gdzie się znajduje ani nigdy się nie zapaliła. Jakby ktoś miał i mógł pokazać ją na jakiejś fotce lub schemacie byłbym wdzięczny.

Na koniec chciałem się pochwalić że tata pozazdrościł mi kropka i kupił sobie swojego tyle że 1.1 benzyna 55km S. Teraz mamy 2 kropki o identycznym kolorze. Dość fajnie to wygląda smile.gif Jednak i tu pojawiło się pytanie bo i pojawił sie problem samochód był sprowadzany i nie wiemy czy tam powinno być czy też tłumnik jest od innego samochodu ale katalizator jest bardzo nisko nad ziemia i wystarczy jakaś większa kolejna lub wystająca studzienka i już jest zgrzyt. Da się to jakoś podnieść czy też tumnik jest od innego samochodu (tak właśnie podejrzewamy) i trzeba by pomyśleć nad jego wymiana

Napisano

Nie wiem co rozumiesz przez bardzo nisko, ale ja na początku, przyzwyczajony do Wartburga, postanowiłem zjechać z chodnika (stałem prostopadle do krawężnika) na ulicę i zatrzymałem się właśnie na katalizatorze frown.gif a potem kombinowałem jak wjechać z powrotem.

Napisano

> Sprawa wygląda następujaco. Podczas szybszej jazdy zaczyna bardzo

> drgać drążek zmiany biegów. Wyczytałem ze należy wymienić wtedy

> poduszkę skrzyni biegów. Czy dam radę zrobić to sam?? Ile czasu

> to zajmuje?? Ile powinna kosztować taka poduszka?? I czy ma ktoś

> jakieś pożyteczne wskazówki na ten temat??

Kupując nową poduszkę zainwestuj w orginał. Rzemieślnicze bywają bardzo sztywne oslabiony.gif

> Na koniec chciałem się pochwalić że tata pozazdrościł mi kropka i

> kupił sobie swojego tyle że 1.1 benzyna 55km S.

Pozdrowienia dla Ojczulka 20.GIF. Niech też się zarejestruje ok.gif

Napisano
  • Autor

a w jakiej cenie powinna być oryginalna poduszka i co z ta kontrolką w TD ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.