Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmiana języka komputera Astra II i kody błędów

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów... byłem dziś w ASO żeby mi język wgrali to na początek powiedzieli, że w tym MIDzie co mam jest tylko angielski dostępny (widziałem na techu) ale nie umieli go wgrać, programowali...było OK ale jak sięwyłączyło zapłon na kilkadziesiąt sekund to język spowrotem zmieniałsię na niemiecki niewiem.gif a druga rzecz po odpięciu aku wyskoczyły mi błędy zczytali je:

P1540 Vehicle Speed Sensor High Input

P1612 Electronic Control Module Incorrect Coding

P0070 Ambient Air Temperature Sensor Circuit

U2103 ??

Nie wiem czy dobre znalazłem ich tłumaczenie...jeśli ktoś może pomóc będę niezmiernie wdzięczny. Skasowali je na razie nic się nie odzywa, przed odpięciem było OK więc miejmy nadzieję, że teraz też. Mam nadzieję, że błędy nie są jakieś poważne. Jeśli ktoś ma pomysł czemu języka się nie da zmienić byłoby fajnie...pzdr waytogo.gif

Napisano
  • Autor

No.... angryfire.gif język mam angielski, błędów brak... poza tym teraz mam nadzieję będę cieszył się jazdą yay.gifOPEL Kanclerz Ruda Śląska omijać szerokim łukiem !!!!!!!!!!!!! te dziady nie umieją obsługiwać TECHa !!!!!!! Byłem dziś u Muchy w Tychach z polecenia przez znajomego...bardzo fajni ludzie i przynajmniej znali sięna rzeczy od samego początku. Język i indeksy trzeba zmienić wszędzie a nie tylko w MIDzie ale i w Radiu też. Kosztowało mnie to 40zł !!!!!!! Poza tym mam strzelony przekaźnik grzania świec żarowych. Ktoś wie ile to kosztuje ??? W ASO 160zł. Poza tym czystka. pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.