Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No i było bum

Featured Replies

Napisano

Jadąc sobie spokojnie znaczy jakieś 60km/h więc naprawde spokojnie hehe.gif ulicą na której miałem pierszeństwo stay dziad myślał że ma pierszeństwo a jak pomyślał to i tak swój ambitny plan wprowadził w życie i jakie było moje zdziwienie jak palant mi wiechał w lewy przedni błotnik angryfire.gif oczywiście próbowałem wychamować no ale cóz gościu gył chyba na mnie cięty i mu sie udało uzbroj_zlo.gif. W samochodzie tylko ucierpiała lampa i błotnik sie poogioł no zderzak porysował frown.gif. Starszy Pan wmawiał mi że on miał pierszeństwo... baa kłucił sie i mówil ze jestem gówniarz i niedoświadczony... No quźwa znak stał jak wól nie zasłoniety było jasno więc widać było go bardzo dobrze. Po przekonaniu Dziadka że sie mylił i wytłumaczeniu jak na zajęciach teoretycznych że ten znak mówi o tym i o tym zaproponowałem żebyśmy nie wzywali chłopaków z drogówki. Lepiej będzie. Nie Pan był bardzo dziarski i sam zadzwonił po busted.gif no i kurwica mnie strzeliła angryfire.gif 2h czekania aż łaskawie przyjadą (dodam że był to piątek) no ale przyjechali. Oczywiście Pan przekonywał policjantów że ja jestem winny sciana.gif i tłumacz człowiekowi znaki... Oczywiście wyprowadzili go z błędu. A jakie było moje policjanta i chyba najbardziej dziadka jak sie dowiedział że samochód jego pojedzie na lawecie na parking policyjny hahaha.gif bo nie miał ubezpieczenia i jeszcze mandacik dostał. A najsmieszniejsze było to że powiedział ze w warszawie znaki są źle poustawiane bo on powinien miec tutaj pierszeństwo hahaha.gif Bardzo ciekawe stwierdzenie swoja drogą. No i teraz Kangurek stoji sobie biedaczek w servisie buu.gif Uważajcie na starych dziadów za kółkiem oni mają swoje wizje gdzie jaki znak ma być rotfl.gif

Napisano

No spoko...

Tylko co z naprawą Twojego auta, skoro gość nie ma ubezpieczenia???

Ma Ci naprawić z własnej kieszeni??

Napisano

> Uważajcie na starych dziadów za kółkiem oni mają swoje

> wizje gdzie jaki znak ma być

O ile za te ...dziesiąt lat autokącik będzie jeszcze istniał, to ciekaw jestem co napiszesz - o ile trafisz w klawisze zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> O ile za te ...dziesiąt lat autokącik będzie jeszcze istniał, to

> ciekaw jestem co napiszesz - o ile trafisz w klawisze

Do czego pijesz hmm.gif

Napisano
  • Autor

W sumie dobre pytanie, narazie nie zastanawiałem sie i tak teraz to zrobie za własna kase bo nie mam czasu żeby autko stało. Ale pewnie gości będzie bulił. A jaki gupi był proponowałem żeby inaczej to załatwic i siem dogadać biglaugh.gif ale jak nie no to nie angryfire.gif

Napisano

> Do czego pijesz

Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem i zanim zaczniesz stukać w klawisze pomyśl trachę dłużej. Te pare minut nie zabiorą Ci lat, które dzielą Cię od chwili, kiedy możesz znależć się na miejscu "dziadka", który spowodował szkody w Twoim "bolidzie".

Napisano
  • Autor

No i przeczytałem i nadal nie kumam. No wiem ze kiedyś bede w wieku tego Pana ale niewiem co ma do rzeczy ewidentnie jego wina hmm.gif z tym co ja bede robił za x lat.

Napisano

> inaczej to załatwic i siem dogadać ale jak nie no to nie

teoretycznie wg obecnie obowiazujacej ustawy o obowiazkowym ubezpieczeniu posuadaczy pojazdow mechanicznych... czyli OC... jesli kolo mial zawarta polise na poprzedni okres i jej nie wypowiedzial to automatycznie sie ona kontynuje koles zaplaci podwyzszona skladke albo TU sobie z niego zedrze plus odsetki plus kara za niewykupienie zalezna od tego ile wynosil okres 1-3 dni to bodjaze 100 euro potem 500 o ile dobrze pamietam plus mandat... a Ty dostaniesz odszkodowanie od jego dotychczasowego ubezpieczyciela lub z UFG czyli z ubezpieczeniowego funduszu gwarancyjnego... to tyle...

pozdr.

M.

Napisano

> No i przeczytałem i nadal nie kumam. No wiem ze kiedyś bede w wieku

> tego Pana ale niewiem co ma do rzeczy ewidentnie jego wina z

> tym co ja bede robił za x lat.

No to przeczytaj, co napisałeś:

"Uważajcie na starych dziadów za kółkiem oni mają swoje wizje gdzie jaki znak ma być"

A teraz wyobraż sobie siebie, za kółkiem za te x lat.

A jak nie kumasz dalej, to łopatologicznie:

Takie zdarzenie równie dobrze mógł spowodować każdy kierowca bez względu na wiek. A Twój komentarz (cytowany wyżej) świadczy jedynie o... no właśnie: o czym świadczy; jak myślisz ?

Napisano

> No to przeczytaj, co napisałeś:

> "Uważajcie na starych dziadów za kółkiem oni mają swoje wizje gdzie

> jaki znak ma być"

> A teraz wyobraż sobie siebie, za kółkiem za te x lat.

> A jak nie kumasz dalej, to łopatologicznie:

> Takie zdarzenie równie dobrze mógł spowodować każdy kierowca bez

> względu na wiek. A Twój komentarz (cytowany wyżej) świadczy

> jedynie o... no właśnie: o czym świadczy; jak myślisz ?

może ,tez moge byc dziadkiem ,ale znaki są na całym swiecie jednakowe i należy sie do nich dostosowywać , a jak nie to widać

skutki kolegi wyżej

Napisano

Bo już się pogubiłem frown.gif

Kolega jest adwokatem mojego interlokutora niewiem.gif

Napisano
  • Autor

sorrka ale ja na znaki zawsze patrze a jak mi ktoś by tłumaczył to nie wymyslał bym swojej teorii sciana.gif o tym mówię, a jak juz nie bede wiedział jaki znak co oznacza to siem na MZA przesiadę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.