Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z "krokowcem".POMOCY

Featured Replies

Napisano

Witam szczęśliwych posiadaczy Uniaków! cool.gif Temat silniczka krokowego przewijał się już dużo razy a jednak...... confused.gif Wymieniałem "krokowca" wczoraj bo mu się należało angryfire.gif(zacinał się a czyszczenie już nie pomagało).Wieczorkiem po wymianie i resecie kompa było ok.Dziś rano szczęśliwie pojechałem do pracy i też autko chodziło lux.Niestety w drodze powrotnej wolne obroty stały się tak wolne że silnik gasł na każdym skrzyżowaniu. irked.gif Dowlokłem się jakoś do domu i sprawdziłem że "krokowiec" stanął i ani drgnie.Po wielu próbach udało mi się "wzbudzić" go i w pozycji lekko wysuniętej odłączyłem złośliwcowi wtyczkę cfaniaczek.gif Jaka może być inna przyczyna takiego zachowania?Czy nowy silniczek mógł być aż tak kiepskiej jakości ? Kupiony w sklepie i mogę go reklamować ale wolał bym upewnić się czy to na pewno jego wina.Proszę o pomoc i z góry dziękuję za rady bow.gif Niestety nie mogę na bieżąco śledzić internetu ale postaram się zaglądać na forum jak najczęściej. 30.GIF Jeszcze jedno pytanie: jakie napięcie i na których stykach powinno być we wtyczce po przekręceniu stacyjki?

Napisano

Sprawdż czujnik położenia przepustnicy

Napisano
  • Autor

> Sprawdż czujnik położenia przepustnicy

Super! Tylko jak to zrobić? niewiem.gif

Napisano

> Super! Tylko jak to zrobić?

A to sprawa mierzenia rezystancji miernikiem między stykami czujnika. palacz.gif

Napisano
  • Autor

Sprawdzam wszystko po koleji sick.gifJak wygram ten nierówny pojedynek to dam znać.

Napisano

> Dzięki. Już to znalazłem. Walka ze złośliwością natury martwej trwa

A jak wyszły pomiary? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> A jak wyszły pomiary?

Na razie całkowity brak czasu więc hulam na starym krokowcu drive.gif

Jest szansa że jutro zanim zajdzie słońce uda mi się coś sprawdzić(po ciemku pod blokiem ni cholery nie widać) biglaugh.gif Pozdrawiam i do jutra 20.GIF

Napisano

> Na razie całkowity brak czasu więc hulam na starym krokowcu

> Jest szansa że jutro zanim zajdzie słońce uda mi się coś sprawdzić(po

> ciemku pod blokiem ni cholery nie widać) Pozdrawiam i do jutra

a "nowego" krokowca to masz nowego czy z odzysku?

Napisano
  • Autor

> a "nowego" krokowca to masz nowego czy z odzysku?

Zamiennik ale ze sklepu. Niestety(a może na szczęście) poddałem się i zaprowadziłem autko do poleconego mechanika.Wychodzą na jaw ciekawe rzeczy hmm.gif Stary krokowiec jest ok. ale ktoś grzebał przy silniku i uszkodził króćce od podciśnienia(czy jakoś tak icon_rolleyes.gif)Więcej szczegółów będę znał jutro na razie wiem że zapłon był spier... ustawiony źle po to żeby Uniak w ogóle jeździł itd. itd.........Kupiłem go rok temu i dziwię się że do tej pory jakoś jeździł icon_eek.gif Czekam na następne rewelacje pad.gif i obiecuje je opisać.Jeśli poprzedni właściciel też o tym nie wiedział wink.gif to ktoś nas nieźle załatwił 270747800-sex.gif

Napisano
  • Autor

Właśnie odebrałem autko z warsztatu serduszka.gifKróciec od którego idzie wężyk do Ufo był zapchany.Ktoś w nim coś złamał Do tego zapłon był ustawiony fatalnie (podobno 15 stopni ale inaczej Uniak w ogóle by nie jeździł).Teraz jaszcze tylko regulacja zaworów i będzie ok. spineyes.gifale nawet bez regulacji jest o niebo lepiej ok.gif Ciekawi mnie tylko kto to wszystko wcześniej tak ładnie sp.... tuk.gifNa razie autko będzie stało prawie tydzień ale może ktoś wie gdzie w Łodzi dobrze i tanio ustawią mi zaworki?Dzięki za wszystkie porady bow.gif i muszę oddać pokłon panom z Nagazu za trud odnalezienia tej dziwnej usterki waytogo.gif O cenie nie wspomnę żeby nie psuć tego dobrego wrażenia 270635636-JUMP2.gif I jeszcze jedno-został mi się nowy,niepotrzebny krokowiec.Ponieważ go wymieniałem to nie mam paragonu ale gdyby ktoś potrzebował to chętnie odstąpie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.