Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rezerwa i wskaznik na butli

Featured Replies

Napisano

Mam butle 42l, gazu wchodzi 38l. Na butli przejezdzam srednio 450-460km. Po przejechaniu 150-200km zapala mi sie rezerwa, natomiast po zatankowaniu do pelna na wskazniku przy butli pokazuje mi sie, ze butla jest zapelniona do polowy.

Bylem juz raz u gazownika i powiedzial, ze byc moze jakis czujnik powinien byc glebiej wkrecony no i wkrecil. Co do wskaznika na butli - powiedzial, ze to nie przeszkadza, ze pokazuje polowe. Po tym nie zaobserwowalem zadnej roznicy, zreszta tak jak myslalem... Na instalacje mam jeszcze gwarancje.

Podpowiedzcie co moze byc tego przyczyna. Nie znam mechanizmu wkaznika na butli oraz tego czujnika co podaje rezerwe i czy one sa razem jakos zgrane. Chcialbym wiedziec troche wiecej na ten temat co moze byc przyczyna, zeby byc nieco madrzejszy przy gazowniku smile.gif

Z gory dzieki za podpowiedzi!

Napisano

U mojego teścia jest to samo (ze wskaźnikiem na butli). Gazownicy przy instalce podgięli coś na zaworze czy pływaku (nie znam się) żeby więcej gazu wchodziło ale skutkiem jest złe wskazywanie wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.