Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolejny problem początkującego zagazowanego...

Featured Replies

Napisano

Witam.

Poczytałem "faki" i szukałem trochę w bazie forum ale nie znalazłem dokłądnie mojego przypadku wiec zadam pytanie.

Wczoraj odebrałem autko z montażu gazu (firma polecona przez trzech taksówkarzy). Zbiornik troidalny, komputer, a obudowę filtra powietrza zamontowane zostały dwie elastyczne linki aby w razie strzału uchylać "wieko" (Lanos 1,5).

Jechałem trasą około 130 km/h, nagle zaświeciło się "Check engine", autko zgasło. Dojeżdałem do swiateł więc nie mogłem go odpalić "w locie" z benzyny. Zatrzymalem się i odpaliłem na benzynie, autko zgasło (nie było ani jedengo strzału więc filtr musiał być na miejscu). Odpaliłem jeszcze raz i zaraz komputer przełączył na gaz, dwie sekundy i strzał. Poprawiłem filtr (aż wyrwało z niego uszczelkę wink.gif ) i do domu na benzynie.

Oczywiście serwis czynny dopiero w poniedziałek a ja musze jeszcze trochę km nastukać w ten weekend. Dodam, że zrobiłem na gazie jedynie 50 km i wszystko było wporządku do tego czasu. Trzy dni temu wymieniłem świece i filtr a sam silnik też jest w porządku, odpowiednie napięcie itp.

Co mogło być przyczyną tego zdarzenia i czy moge ewentualnie jeździć w ten weekend na gazie czy może poczekac do wizyty w serwisie?

Z góry dzięki za pomoc.

Napisano

Poczytaj to

Wprawdzie nie ten silnik, ale może będziesz mógł coś zasugerować gaziarzom.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.