Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Body computer

Featured Replies

Napisano

Zna ktoś może dobrego elektronika, w okolicy Olkusza, Sosnowca czy Dąbrowy Górniczej, który potrafiłby troszke "podreperować" mojego body compa? Mam troche szalejący lewy kierunkowskaz przez zimne luty w tym urzadzeniu a nie wiem czy powierzyc to komus kto tego nigdy nie robil?sam wole sie za to nie brac yikes.gif

Napisano

> Zna ktoś może dobrego elektronika, w okolicy Olkusza, Sosnowca czy

> Dąbrowy Górniczej, który potrafiłby troszke "podreperować"

> mojego body compa? Mam troche szalejący lewy kierunkowskaz przez

> zimne luty w tym urzadzeniu a nie wiem czy powierzyc to komus

> kto tego nigdy nie robil?sam wole sie za to nie brac

Jaki objaw i skąd ta wiedza że zimne luty?

Napisano
  • Autor

> Jaki objaw i skąd ta wiedza że zimne luty?

Poczatkowo myslalem ze to wina wtyczki odpowiedzialnej za kierunkowskazy i zamek centralny. Jednak znajomy mechanik pomogl mi dostac sie do tego, rozebralismy body compa i okazalo sie ze to zimny lut. Troszke to poprawil ale bal sie to rozgrzebac bo nigdy przy tym nie grzebal bo nie jest elektronikiem. Przez jakis czas byl spokoj ale znow powoli zaczyna to powracac. A objaw byl taki, ze kierunkowskaz dziala normalnie, po chwili tylko kontrolka kierunkowskazu mruga szybko (jakby byla przepalona zarowka) wraz z kontrolka przepalonych zarowek. Byl ten temat juz kiedys poruszany na forum.

Napisano

Szkoda, ze już nie mieszkam w Twoich stronach-ale na pewno ktoś pomoże -wydaje sie niewiele pracy ale trzeba wszystko po rozłączać i posprawdzać wink.gif

Napisano

Sprawdz czy przypadkiem nie zapala się cos jeszcze oprocz kierunkowskazu. Jak zaczyna migac szybciej jak naciskasz hamulec to obstawiam zly styk w lampie.

Napisano

Ja przy tej przypadłości montuje dodatkowy przerywacz kierunków na stronie któr nie działa lub nawet dwa zeby awaryjnie były i po sprawie , naparwy body roki Kocar z Tych ale musisz pare stówek połozyc to Ci zrobia

Napisano

> Ja przy tej przypadłości montuje dodatkowy przerywacz kierunków na

> stronie któr nie działa lub nawet dwa zeby awaryjnie były i po

> sprawie , naparwy body roki Kocar z Tych ale musisz pare stówek

> połozyc to Ci zrobia

Witam. Mialem to samo w moim. Naprawialem, kombinowalem - kasy troche wydalem na to i czasu! Nie oplaca sie! Lepiej od razu jedz do Tychow, 10min i po sprawie, ok. 350zl kosztuje nowy bodykomp (stary oddajesz). Facet zalozy Ci na miejscu. Naprawde nie kombinuj z przerywaczami i naprawiami - po jakims czasie znowu bedzie sie tak robic. Ja smigam juz rok z nowym kompem i nic sie nie dzieje. Jak chcesz numer do tego goscia pisz na PW.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.