Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ISKRY GAZ nie dla mnie

Featured Replies

Napisano

Witam

Ostatnio sobie troche poczytałem odnosnie swiec ( ISKRA GAZ hmm.gif ) stwierdziłem ze moze kupie swiece naszego rodzimego producenta ISKRY głównie dla tego ze produkuja swiece typowo pod zasilanie gazem a dodatkowo przyczynie sie do rozwoju firmy Laughing

Ale niestety mój patriotyzm przegrał frown.gif

Przejechałem 1000 km i stwierdziłem ze nie wytrzymam takiej pracy silnika na wolnych obrotach, bo tylko wtedy widziałem róznice, przyspieszenie było ok, spalanie tez bez zmian, tylko na postoju troche go co chwile trzesło i na gazie i na benzynie, i miałem wrazenie ze sie zadławi i zgasnie Smile Wiec zmniejszona przerwa przez producenta z 0,9 na 0,6 sie chyba nie sprawdziała przynajmniej u mnie.

Zakupiłem znów NGK wymieniłem i jest znowu fajnie miło i przyjemnie.

Nie pisze tego zeby kogoś zniechecic do ISKRY, bo ja bardzo chciałem wspierac Polski produkt ale w moim przypadku sie nie sprawadził, moze inne produkty tej firmy sa bardzo dobre, a moze i ISKRY GAZ w innym modelu sie spisuja rewelacyjnie, chciałem sie tylko podzielic spostrzezeniami z wami, a moze ktoś z forumowiczów ma milsze wspomnienia z użytkowania ISKRY

Pozdro 800

Napisano

Dawno do poldka z LPG zamontowałem te iskry i też poszły do śmietnika po kilkuset kilometrach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.