Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lewa tylna strona =gleba -10??

Featured Replies

Napisano

Od jakiegoś czasu osiadł mi tył-najmocniej lewa strona, na tyle mocno że tera jeżdząc na r15 195/50 daje rade ale jak mam założyć zimówki 195/55 to już raczej nie wyda...

No to kupiłem amorki[komplet tył +przód] i własnie wróciłem z operacji wymiany tylnych, troche pomogło [teraz zmieszcze już zimówki] jednak lewa strona nadal jest niżej od prawej...

Co to może być?? Może to być wina springów? Pęknięte nie są, a wydaje mi sie że zurzyły by sie raczej równo zwłaszcza że 90% czasu jeżdze z pasarzerem...

Btw może ktoś orientuje sie ile za sprzerzynki tylne zapłace w aso?? Bo nie wiem czy zamawiać na aledrogo...

Napisano

To wina spręzyn więc do wymiany-ceny w aso są zdecydowanie wyższe od tych z allegro wink.gif

Napisano
  • Autor

> To wina spręzyn więc do wymiany-ceny w aso są zdecydowanie wyższe od

> tych z allegro

No na Tobie to zawsze można polegać zeby.GIF

Hmm jak patrze na alegro to w sumie grosze to kosztuje 100 ziko i mam komplet na tył... 1

2

Ktoś wie czym to sie różni? zeby.GIF

Napisano

sprezyna siadla wiec czeka ciebei wymiana ale zeby nie trzeba byla co chwila tego robic proponuje zapodac sprezyny obnizajace (progresywne) biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> sprezyna siadla wiec czeka ciebei wymiana ale zeby nie trzeba byla co

> chwila tego robic proponuje zapodac sprezyny obnizajace

> (progresywne)

No tak ale do tego pewnie musze kupić też amorki a jak już wcześniej napisałem własnie dotarły do mnie monorłki i z tyłu są już założone smile.gif

Napisano

> No tak ale do tego pewnie musze kupić też amorki a jak już wcześniej

> napisałem własnie dotarły do mnie monorłki i z tyłu są już

> założone

do -40 na seryjnych spokojnie pojezdzisz jakbys chcial nizej to niestety wtedy trzeba zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> do -40 na seryjnych spokojnie pojezdzisz jakbys chcial nizej to

> niestety wtedy trzeba

hehehe może kiedyś zeby.GIF Ostanio nie jeżdze prawie puntiakiem :/ Wiec zależy mi tylko żeby sie toczył ładnie, pozatym dziś przy montowaniu amorków zuważyłem że zerwałem jeden z haków mocujących przy 1 puszcze wydechu- zaraz za tą plecionką zeby.GIF Więc przy -40 pewnie bym tam wszystko powyrywał smile.gif

EDIT:Pamiętam że ktoś kiedyś chciał wrzucić sprężyny chyba od palio, udało wam sie?? Z tego co pamiętam były one wyższe, nie rzuca przez to przypadkiem tyłem?? Pytam bo rozważam również taką opcje 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.