Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy jest to warte tych pieniędzy - zabudowa bagaznika

Featured Replies

Napisano

Czy ten sprzet k l i k nie liczac koloru zabudowy bo raczej malo wspolgra z kolorem bagaznika jest wart tych pieniedzy? Mam zamiar co wrzucic do bagaznika Punto 2 pod oryginalne firomowe radio CD. Radia nie chce zmieniac z prostej sprawy, po pierwsze znow mi wybebeszą złodzieje sam tył jak znam moją dzielnice po drugie jest to wygoda ze nie trzeba panela zabierac ze sobą. W zasadzie nie zalezy mi na rewelacyjnym dzwieku ale po drugie chcialbym aby jakos to gralo po wymianie oryginalnych glosnikow i wrzuceniu czegos do bagaznika.

Dzieki za uwagi dot. tego sprzetu.

Pozdrawiam!

Napisano

> Czy ten sprzet k l i k nie liczac koloru zabudowy bo raczej malo

> wspolgra z kolorem bagaznika jest wart tych pieniedzy? Mam

> zamiar co wrzucic do bagaznika Punto 2 pod oryginalne firomowe

> radio CD. Radia nie chce zmieniac z prostej sprawy, po pierwsze

> znow mi wybebeszą złodzieje sam tył jak znam moją dzielnice po

> drugie jest to wygoda ze nie trzeba panela zabierac ze sobą. W

> zasadzie nie zalezy mi na rewelacyjnym dzwieku ale po drugie

> chcialbym aby jakos to gralo po wymianie oryginalnych glosnikow

> i wrzuceniu czegos do bagaznika.

> Dzieki za uwagi dot. tego sprzetu.

> Pozdrawiam!

Zapytaj sie jaki głośnik siedzi w tej skrzyni, choć dla mnie sprzęt raczej kiepskiej jakości.

Napisano

Magnat hmm ja juz sie przekonalem co do tej firmy i chocby dawali za darmo to nie wezmę grinser006.gif

Kupilem glosniki za 180 zl z Magnata mial grac ladnie pieknie a graja do bani ,pierdza i calos jest do bani mim zdaniem zeby.GIF

Inwestowalbym w Hertz'a zeby.GIF

Napisano

Może i warte, jeśli nie chce Ci się samemu robić zabudowy. Wszytsko gotowe - tylko wsadzasz, podłączasz i gra.

Zastanów się tylko, czy Ci się podoba takie rozmieszczenie elementów zabudowy w bagażniku. Osobiście nie zrobiłabym czegoś takiego - głośnik można by wkomponować w bok ok.gif

Napisano

> Magnat hmm ja juz sie przekonalem co do tej firmy i chocby dawali za

> darmo to nie wezmę

> Kupilem glosniki za 180 zl z Magnata mial grac ladnie pieknie a graja

> do bani ,pierdza i calos jest do bani mim zdaniem

> Inwestowalbym w Hertz'a

Możesz powiedzieć jaki to był model głośników? ja mam magnaty z przodu i grają świetnie zlosnik.gif magnat robi też tańsze głósniki może na nie akurat trafiłeś. Tak samo ze wzmacniaczami. Są wersje na oryginalnych końcówkach które grają potężnym basem i są te same wersje lecz na końcówkach które można dostać w polsce i często sie palą itd.... po jednych głośnikach nie możesz stwierdzić że magnat jest kiepski.. Tak samo jak głośniki lanzar max 12. Gra wyśmienicie. Kupiłem jakieś 165 mm lanzara i grają do kitu, na radiu 4x50W nie wytrzymują mimo że mają 70 W w RMSie. Więc to nie jest regułą..

Co do "zabudowy" to raczej nie jest warta tych pieniędzy... Głosnik nawet nawet ale wzmacniacz troche słaby.

Napisano

wydaje sie cena przystepna bo wkoncu to tylko 300zl ale osobiscie zrobilbym to inaczej(rozmieszczenie i kolor obicia:/ )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.