Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opinie nt. silnika 1,9 cdti 120KM

Featured Replies

Napisano

Chetnie przeczytam jakies opinie o tym silniku bo niedlugo chce sobie sprawic asterke z nim. Moze jakies podpowiedzi, czego sie spodziewac, na co uwazac?

Przy okazji bede chcial oddac w dobre rece swoj astrolot, ile mozna dostac za Astra G 1,6 8V Start, 2002r. 103kkm, sekwencja LPG, salon, serwisowany w ASO (ew. sie skusze i oddam tam gdzie bede kupowal w rozliczeniu jak bedzie dobra cena)

Napisano
  • Autor

moze jeszcze dorzuce jeden kamyczek, w roznych artykulach, np. http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=706 pisali ze nowe silniki 1,7 110KM i 125KM mialy wyprzec 1,9 110KM i 120KM. W przypadku 120KM wersji nic takiego sie nie stalo bo dealerzy je oferuja. Ale jednak cos moze jest na rzeczy bo sa duze promocje na nie w tej chwili i wlasnie ja mam taka dobra oferte ale ze jestem podejrzliwy to boje sie zeby nie wdepnac w jakis kanal typu usterkowy silnik albo cos w tym stylu

Napisano

Jeżdziłem Vectrą C z takim motorkiem. Wrażenia bardzo pozytywne - silnik dość cichy, o wysokiej kulturze pracy. Dynamika bardzo przywoita, pewnie w lżejszej Astrze jest jeszcze lepiej. Ogólnie silnik przyjemny w użytkowaniu smile.gif Więcej nie powiem, bo za wiele km nim nie zrobiłem. Wg powszechnej opinii to cieszący się dużym uznaniem fiatowski diesel ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.