Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chcę kupić Stilo...

Featured Replies

Napisano

Witam Wszystkich. Zastanawiam się nad kupnem Stilo i nawet mam już jednego na oku 1,4 z 2004 r ale czytam bardzo dużo negatywnych opinii na jego temat. I juz nie wiem co robic frown.gif(

Użytkownicy pomóżcie ;-)

Napisano

witam, ojciec ma wlasnie 1,4 z 2004r, obecnie przejechane 30tys i jedyne co wymienil to teraz prawy wahacz bo jak byl na przegladzie to sie okazalo ze wybity... Jeszcze zauwazylem ze troche oleju zuzywa ten silnik, jakies 0,5l od wymiany do wymiany czyli na 15tys km. Silnik oszczedny, dynamika wystarczajaca, poki co zadnych klopotow. podobno od 2004 cos tam poprawili ze juz tak bledy na komputerze nie wyskakuja.

Niby czego dokladnie te opinie dotyczyły? pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dużej awaryjności i to zarówno dotyczącej zawieszenia jak i silnika passed_out.gif

Napisano

> Witam Wszystkich. Zastanawiam się nad kupnem Stilo i nawet mam już

> jednego na oku 1,4 z 2004 r ....

Ja mam 1.4 i jestem ogólnie zadowolony( odpukac, żeby nie zapeszyc). Zwróc uwagę na rdzewiejąca tylnią klapę(to nie reguła, ale..), potem progi przy tylnich kołach(odpryski lakieru, ale to robia na gwarancji).

A mechanicznie to OK, mój sporo pali, ale to z racji krótkich tras, jak robie więcej km(miasto) to zaraz spada smile.gif. Ale jak to jest w innych egzemplarzach to nie wiem niewiem.gif.

Ogólnie samochód godny uwagi, przestrzeń sopraaaaa, bagażniki ok,(wiadomo to nie VAN). Samochód OK.

Ale decyzję co do zakupu to już musisz sam podjąc, wiadomo jak poprzedni właściciel dbał i robił co trzeba to będzie OK, a jak nie to i "gwiazdy" mają kłopoty.

Ale zastanowił bym się nad zakupem diesla, i tak planujesz zakupm używki(ceny przystępne), a tam spalanie to bajka winner.gif, popytaj użytkowników JTD.

Ale wszystko zależy niestety od konkretnego egzemplarza auta sick.gif.

Akurat ktoś "wstawił" wątek z artykułem w Motorze o Stilo, jest też artykuł w AŚ, przeszukaj archiwum i poczytaj. Chyba, że ty już po lekturze i dlatego zainteresowany cfaniaczek.gif.

Pozdrawiam.

Napisano

> Dużej awaryjności i to zarówno dotyczącej zawieszenia jak i silnika

co do zawieszenia to moze i sie zgodze, łaczniki stabilizatora tez siadaja.. ale to zaden koszt (25zl sztuka), wahacze sa po ok 180zl..

Ale zawieszenie jest komfortowe, ciche i dobrze trzyma drogi, prosta konstrukcja jest tania w utrzymaniu.

do silnika nie mamy zastrzezeń, ładnie pracuje, cicho, rowno.. wiadomo ze to jeszcze maly przebieg, ale uwazam ze jak sie dba to sie ma:)

Napisano

> Dużej awaryjności i to zarówno dotyczącej zawieszenia jak i silnika....

Z zawieszenia to łączniki stabilizatora szybko się potrafią pożegnac, ale koszt zakupu nie jest wysoki, na Alleg.... widziałem chyba nawet po 30zł hmm.gif, ale sprawdz sam.

I prosimy uzupełnic profil zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Wiem, wiem ja też nowy, ale nie mogłem sie powstrzymac zlosnik2.gif

Mam nadzieje, że "Starsi" wyjadacze kącika, mi darują 20.GIF

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Poczytałem i wcale nie jest tak żle ;-)

fajny wozik więc chyba się zdecyduję. A usterki zdarzają sie w każdym ale jak się chce miec samochodzik to się trzeba z tym liczyć. Wiec jak zakupię to się podzielę wrażeniami i dalej pilnie będę czytał to forum

Pozdrawiam

Napisano

> jednego na oku 1,4 z 2004 r ale czytam bardzo dużo negatywnych

> opinii na jego temat. I juz nie wiem co robic (

> Użytkownicy pomóżcie ;-)

Ja mam z 2003 1.9 JTD Dynamic 115 KM jak cię interesuje

zapraszam do ogłoszenia

Napisano
  • Autor

> A to czytałeś?

Fora netowe

Napisano

> Fora netowe

Dzięki za uzupełnienie profilu wink.gif

Pozdrawiam 20.GIF

Napisano

> Fora netowe

Na forach piszą tylko ludzie, którzy mają problemy z autami. Jak się auta nie psują, to nie ma co pisać. ok.gif

Napisano

> Na forach piszą tylko ludzie, którzy mają problemy z autami. Jak się

> auta nie psują, to nie ma co pisać.

jak się auta nie psują to się pierdoły wypisuje. jak ktoś bidoli od rzeczy to od razu widać że dawno failura nie załapał clown.gif

Napisano

> jednego na oku 1,4 z 2004 r ale czytam bardzo dużo negatywnych

> opinii na jego temat. I juz nie wiem co robic (

> Użytkownicy pomóżcie ;-)

patrz realnie: możesz wyczesać relatywnie dobre wyposażenie, relatywnie niską cenę za dobry rocznik i relatywnie tanie części - (nie ukrywajmy: kupujesz samochód używany a nie nowy, zawsze coś tam wyjdzie nawet jakbyś nie chciał)

ja nie żałuję... jakby co weterani forum pomogą bardziej niż gdziekolwiek indziej. ja się w krótkim okresie czasu sporo nauczyłem dzięki nim (aszzzz... żewnie się zrobiło) spineyes.gif ale taka jest prawda...

przy okazji pozdrawiam serdecznie tych którzy kiedykolwiek w czymkolwiek mi pomogli serduszka.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.