Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tarcze i klocki. Wymiana.

Featured Replies

Napisano

Widze ze kolega z sasiedztwa

Zajzyj do ARPOL u albo na Polna do ABC Auto kiedys to sie nazywalo nie wiem jak teraz bo jakas siec ich wessala zobacz co i za ile tam Ci sprzedadza

Napisano
  • Autor

Dzieki. Zajrze do ARPOLu i zobacze jak to bedzie cenowo wygladac. Wymiana mnie tak czy siak czeka tarcze juz bija maja spory rant, a klocki starcza jeszcze moze na maks 1000km. Nie mam lekkiej nogi, wiec lepiej zrobic zeby mnie hamulce kiedys nie zawiodly. Mam takie pytanko do Ciebie czy jak hamujesz to pedal Ci lekko wchodzi, bo w nie ktorych marysiach tak jest i zastanawiam sie czy Ty przypadkiem tez tak nie masz?

Napisano

Myślałem swojego czasu nad tym zestawem, ale tam chyba są klocki LPR, które nie mają dobrych opinii.

Ja kupiłem MIKODY z klockami LUCAS TRW i jak narazie jestem zadowolony. Mysle że to chyba najrozsądniejszy wybór patrząc na cene, kierując sie jakością wink.gif

Napisano

Z tym pedalem to bywa u mnie roznie ale to moze dlatego ze kolcki sie koncza.

Napisano

Korzystając z okazji że temat wypłynął zwrócę uwagę kolegów i koleżanek na tarcze zimmermann. Ceny są różne w zależności od wersji ale opinie słyszałem o nich dobre. Przynajmniej dużo lepsze niż ostatnio o brembo. Może ktoś jeździ na takich i chciałby się podzielić wrażeniami?

Napisano

> Korzystając z okazji że temat wypłynął zwrócę uwagę kolegów i

> koleżanek na tarcze zimmermann. Ceny są różne w zależności od

> wersji ale opinie słyszałem o nich dobre. Przynajmniej dużo

> lepsze niż ostatnio o brembo. Może ktoś jeździ na takich i

> chciałby się podzielić wrażeniami?

Brembo już nie są na topie hmm.gif?

Ja mam od ponad roku zestaw brembo + ferodo i jestem baaardzo zadowolony. Zresztą każdy kto jeździ moim autkiem zauważa, że co jak co ale hamulce są jak żyletki zlosnik2.gif

Napisano

Nie to że "nie są na topie" ale słyszałem złe rzeczy o kontroli jakości. Dwóch znajomych w Punto I kupiło po 2-3 komplety i oddawali bo biły od nowości. Wiem że to inny model ale jednak coś zaczyna się dziać. Dlatego też chciałem się dowiedzieć czy warto w zimmermanna inwestować. Może ktoś coś jeszcze dopowie :>

Napisano

> Nie to że "nie są na topie" ale słyszałem złe rzeczy o kontroli

> jakości. Dwóch znajomych w Punto I kupiło po 2-3 komplety i

> oddawali bo biły od nowości. Wiem że to inny model ale jednak

> coś zaczyna się dziać. Dlatego też chciałem się dowiedzieć czy

> warto w zimmermanna inwestować. Może ktoś coś jeszcze dopowie :

Powiem ci że niestety odkąd brembo zaczeli klepać pod częstochową to i jakość spada znacznie , jak było włoskie orginalne to było ok a teraz szkoda gadać przestałem zamawiać dla klientów bo było kilka reklamacji właśnie chodziło o bicie, więc jedynie z brembo nadal oferuję brembo maxy one są klepane w italy i jak do tej pory żadnego z nimi niebyło problemu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.