Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma Ktoś z Was bąbla LUPO???

Featured Replies

Napisano

hejo somsidy

Jak może sie Ktos trafi smile.gif Powiedzcie mi wogoole jaka jest różnica pomiędzy 2 wersjami dieslowskimi... 1,7SDI , 1,2TDI 3L bo nigdy nie miałem z tym do czynienia smile.gif Chodzi o to ze chce kupic auto ekonomiczne do przemieszczania, dzięki którego walorom spalaniowym będe miał szanse uzbierać na wymarzony ponownie paliwożerny wozik wink.gif

Z tego co czytałem to osiagi i spalanie mają mniejwięcej taką samą, no chyba że mnie Ktoś naprostuje. Co lepiej mieć by poprostu jak normalny człowiek z punktu A do B (tak chwilowo hehe) i sie cieszyć pod dystrybutorem smile.gif

pozdrofffka

Napisano

polecam SDI pomniewaz sa mniejsze koszty naprawy, nie musisz sie martwic o turbo, wryski i te sprawy. a silnik sdi jest poprostu nie do zajechania grinser006.gif

ps.

szybkie autko nie musi byc paliwozerne - polecam cos z motorem 1.9 tdi na chipie jedzie fajnie nawet bardzo fajnie a pali stosunkowo malo...

Napisano

Lupo 1,2 TDI 3L to wersja topowa i wcale nie jest to tania przejściówka, trudno znaleźć egzemplarz niedzwonowany w dobrej cenie. Ja jak chcesz żeby było taniej a dobrze polecam seata arosę 1,7 SDI - to to samo.

Napisano

Przy wersji 1,2 TDI 3L mogą być problemy, ponieważ niektóre części do niej robione są "lżejsze" i różnią się od tych do np. SDIka waytogo.gif

Napisano

> Przy wersji 1,2 TDI 3L mogą być problemy, ponieważ niektóre części do

> niej robione są "lżejsze" i różnią się od tych do np. SDIka

No i chyba skrzynia jest automat i więcej elektroniki, akumulator w bagażowniku w niektórych wersjach - brak koła zapasowego, bo w miejscu akumulatora jest pompa

Napisano
  • Autor

Nooo i macie racje, lepiej SDI smile.gif Ale już jest mała zmiana planów smile.gif Ale to na nowy wątek smile.gif Pomęcze Was troche

pozdroffka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.