Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tuning wydechu

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie. Na świeżo zrobionym przeglądzie (który Uniak przeszedł bezproblemowo zlosnik.gif) stwierdzono iż za jakiś czas warto wymienić rurę wydechową gdyż jest już nieco "zmęczona" zakrecony.gif Stąd też pytanie o pomysły na przerobienie układu wydechowego. Mój jest zakończony tłumikiem typu Mugen. Mam pustą puszkę po kacie której chcę się pozbyć, oraz tłumik przed tym końcowym który też nadaje się na złom. Nie interesuje mnie (przynajmniej na razie) wymiana lub modyfikacja kolektora. Chcę wstawić szerszą rurę (tak ok 45-50), wywalić pustą puszkę i... no właśnie co dać zamiast tego tłumika przed końcowym? Jakiś tłumik musi tam być bo takiego ostrego buczenia jak bez niego nie chcę. Chcę uzyskać delikatnie lub mniej delikatnie ale mrucznie, nie nieznośny hałas przy pręd powyżej 80 km/h. Będę wdzięczny za sensowne propozycje i pomysły.

Napisano

Ty coś nakombinujesz screwy.gifbiglaugh.gif, chyba nic oprócz wymiany na seryjny, nowy nie wymyślisz. hmm.gif

Napisano

ja mialem tak, seria rura (od 1.4 ) brak kata, zamiast srodkowego strumiennica, i ostatni zmieniony na jakis inny, wiekszy z innego auta i ladna koncowka. nie byl to huk odrzutowca, ani typowy wiadrowydech z bmw, ale taki zupelnie cichutki to tez nie byl, ale dalo sie normalnie jezdzic wink.gif troche wiecej jak 80 uzbroj_zlo.gif

Napisano
  • Autor

No tak. Czyli środkowy to ten który miałeś zamiast kata czy ten przed końcowym, bo chyba nie rozumiem blush.gif

Napisano
  • Autor

> Ty coś nakombinujesz , chyba nic oprócz wymiany na seryjny, nowy nie

> wymyślisz.

Nic nie kombinuję 270751858-jezyk.gif Chcę dać trochę mniejszy żeby ładniej mruczało ale nie było tak głośno jak u Ciebie zlosnik.gif

Napisano

> No tak. Czyli środkowy to ten który miałeś zamiast kata czy ten przed

> końcowym, bo chyba nie rozumiem

zamiast kata nie ma nic, a potem zaraz przed tylna osia strumiennica zamiast srodkowego ( przed ostatniej puszki ) i ostatnia puszka, jest wieksza, od innego auta.

znaczy sie byla smile.gif bo w koncu kupilem nowy seryjny wydech ( ku uciesze Glacy zeby.GIF )

Napisano
  • Autor

No to już wiem który to środkowy rotfl.gif A tak na poważnie to właśnie coś takiego planuję zrobić. Tylko u mnie jest sportowy na końcu i śroidkowy chcę dać ciut mniejszy lub jakiś sportowy. Myślałem, że coś doradzicie zlosnik.gif Choć godzina jeszcze młoda, może ktoś coś jeszcze dopisze zlosnik.gif

Napisano

Nie słyszałem o środkowym sportowym tłumiku hmm.gif, daj nową serie i będzie Ci lettko mruczec jak chcesz. palacz.gif

Napisano

rure daj 45

tłumik jakikolwiek przelotowy który gdzieś się zmieśći, może też być np środkowy od uno turbo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.