Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pare problemow z GP - macie podobnie...

Featured Replies

Napisano

Autko mam 11 miesiecy, 36 tys przejechane. Cos mnie stuka z tylu, bardzo, szczegolnie jak jedzie wiecej jak 2 osoby. Takie jakby plastiki czy cos. Pojechalem do aso pod koniec roku (wyjezdzalem w gory i chcialem tylko sprawdzic czy mi kolo nie odpadnie). Wynik - ZADNYCH luzow w zawieszeniu, nie wiedza co stuka, mam auto na dluzej zostawic. Kolejna sparwa to pisk przy cofaniu. Cofajac co jakies 3 sekundy slysze delikatny pisk gdzies z kol, podczas jazdy do przodu tak nie ma. I 3 sprawa - spryskiwacze, da sie cos z tym zrobic? O ile na postoju pryskaja ok to podczas jazdy odpowiednie zmoczenie szyby mija sie z celem. Czekam na opinie i doswiadczenia wasze. pozdrawiam

Napisano

Sprawdz jeszcze mocowanie wydechu-coś mi sie wydaje ze sie przesuneło

Napisano

> Sprawdz jeszcze mocowanie wydechu-coś mi sie wydaje ze sie przesuneło

Też mi się wydaje, że się gumy pourywały i wydech klekocze. W mk 1 też tak miałem. Jak raz wsiadły 4 osoby to myślałem, że mi połowa auta odpada a przynajmniej spodnia jego część się urywa.

Co do spryskiwaczy to też tak mam w GP. Jeszcze nie próbowałem, ale pewnie da się jak zwykle szpilką poprzestawiać końcówkę wytyskującą płyny ustrojowe auta mlot.gif

Jeśli natomiast chodzi o pisk spod kół podczas jazdy do tyłu to może mogą być to klocki, które się przesuwają jak są zużte choć przy takim małym przebiegu to mało prawdopodobne, ale warto sprawdzić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.