Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hertz 16.5cm

Featured Replies

Napisano

witam potrzebuje opini na temat tych głośników HERTZ chce kupic głosniki 16,5cm same wofery ponieważ głosniki wysokotonowe i zwrotnice już mam zeby.GIF maja grać w drzwiach zamontowane w panelach z mdf-u drzwi wygłuszone ,czy ten model można porównac do DSK lub ESK????(jakością odtwarzania) z góry dzieki

Napisano

dobry temat bo sam sie nad nimi zastanawiam zlosnik.gif

Napisano

Nie wiem czasem, czy nei trzeba zmieniac zwrotki, bo jest zbudowana pod inne woofery. Dowiedz sie u kogoś bardziej kumatego.

Napisano
  • Autor

cena kusząca zeby.GIF tylko nigdzie nie ma o nich opini.........

Napisano

> cena kusząca tylko nigdzie nie ma o nich opini.........

ja tak sobie mysle i patrzac po opisach i parametrach wnioskuje ze to to samo co EV 165 S tylko ze to jego nowy model.... ma wieksza skutecznosc i nic poza tym... a ciekawe jak w praktyce sie spisuje bo wyglada przyjemnie zlosnik.gif

Napisano

wypowie sie ktos na temat tych gosniczkow? albo co polecacie tak do 200,- w rozmiarze 16.5?

Napisano
  • Autor

znalazlem także głosniki firmy tec TEC

w zestawie ze zwrotnicami i sopranami kosztują 389zł znalałem tylko jedna opinie na ich temat (podobno grają rewelacyjnie 893goodvibes.gif) i teraz dylemat które kupić hmm.gif

Napisano
  • Autor

flesz a twóje Pb 16,5cm jak sie sprawują???/ zeby.GIF

Napisano

> flesz a twóje Pb 16,5cm jak sie sprawują???/

zajebiaszczo... jestem z nich bardzo zadowolony ale teraz cos na ty potrzebuje... najchetniej to tez bym PB kupil ale niema samych woofrow frown.gif

Napisano
  • Autor

a korzystajac z okazji panowie wiecie czy w sklepach typu obi,nomi,ltp można kupic gąbke akustyczną ?????ewentulanie jakis sklep internetowy bo na alegro zdzierają strasznie

Napisano
  • Autor

boje sie że te hertze mają bardzo sztywne zawieszenie co skutkuje tym że będą potrzebowaly konkretnego wzmocnienia żeby ładnie zagrać a narazie maja grac pod same radio zeby.GIF

Napisano

> boje sie że te hertze mają bardzo sztywne zawieszenie co skutkuje tym

> że będą potrzebowaly konkretnego wzmocnienia żeby ładnie zagrać

> a narazie maja grac pod same radio

tak jak i u mnie...

Napisano
  • Autor

ale to juz trzeba żeby jakis fachowiec sie wypowiedzial co do sztywnosci tych głosników palacz.gif

Napisano

> zajebiaszczo... jestem z nich bardzo zadowolony ale teraz cos na ty

> potrzebuje... najchetniej to tez bym PB kupil ale niema samych

> woofrow

Które woofery PB potrzebujesz, bo może coś się znajdzie.

Napisano
  • Autor

> Które woofery PB potrzebujesz, bo może coś się znajdzie.

potrzebne mi sa same woofery 165mm (pb,hertz lub tec) cena za kpl około 200zł na stronce essa znalazłem tylko zestawy........

Napisano

> Które woofery PB potrzebujesz, bo może coś się znajdzie.

takie zeby radło je pociagneło zlosnik.gif

Napisano

> hertze zamówione

te z nowej wersji? jak podłaczysz i posłuchasz daj znac jak sie sprawuja a ja czekam na odpowiedz kolegi z Essy czy znalazly by sie jakies wooferki same zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> te z nowej wersji? jak podłaczysz i posłuchasz daj znac jak sie

> sprawuja a ja czekam na odpowiedz kolegi z Essy czy znalazly by

> sie jakies wooferki same

ok dam znać ale dopiero w przyszlym tygodniu ponieważ teraz czekam na panle z mdf-u zeby.GIF pożniej otwory wygłuszenie i montaż głosników smile.gif

Napisano
  • Autor

zamówielm same wofery Hertz EV 165

Napisano

> zamówielm same wofery Hertz EV 165

ten nowy model czy starszy? daj znac jak to gra choc wol;albym PB zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

zamówiełm te KLIK

to jest chyba jeden z najnowszych modeli tak mi sie wydaje pozdro

Napisano

> zamówiełm te KLIK

> to jest chyba jeden z najnowszych modeli tak mi sie wydaje pozdro

dobrze Ci sie wydaje zlosnik.gif

Napisano

> te z nowej wersji? jak podłaczysz i posłuchasz daj znac jak sie

> sprawuja a ja czekam na odpowiedz kolegi z Essy czy znalazly by

> sie jakies wooferki same

Jest kilka wooferów od zestawu S-6C - 170zł/para

Napisano

O to bym sie bardziej pokusił o te wooferki, niż te Hertze, bo przy dobrze zrobionych drzwiach na prawde potrafią zaskoczyc.

Napisano

> Jest kilka wooferów od zestawu S-6C - 170zł/para

A powiedz mi proszę, to są te od zestawu w cenie promo 249zł/komplet?

Bo jeśli planowałbym wymianę przedniego zestawu, to się zastanawiam, czy oplacałoby się najpierw kupić 16 i podpiąć pod fabryczne gwizdki i potem dokupić górę, czy lepiej już dozbierać i kupić całość od razu (chociaż cena do końca stycznia tylko taka frown.gif )

Napisano

Te same.

Niestety na pojedyncze głośniki nie ma cen promo i przeważnie poskładanie całego zestawu z zakupionych luzem poszczególnych komponentów wyjdzie dużo drożej niż zakup całego zestawu.

Pojdynczych głośników w zasadzie nie ma w ofercie handlowej. Kupujemy je bardzo sporadycznie tylko do ewentualnych własnych celów serwisowych, w razie jakiejś reklamacji, gdzie naprawa byłaby nieopłacalna lub niemożliwa do wykonania. Ilości są minimalne, rzedu 10 szt. rocznie, dlatego też nie można dostać lepszej ceny. Ostatnio jakoś nic się nie chce aż tak psuć aby była konieczna wymiana całego głośnika, więc kilka sztuk wooferów leży bezużytecznie od roku i to o nich pisałem wyżej.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Jest kilka wooferów od zestawu S-6C - 170zł/para

no wiec ja bylbym chetny na te wooferki ale dopiero w przyszlym miechu po wyplacie zlosnik.gif odezwe sie jeszcze zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.