Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Furak niedomoga troszki - rady zanim zaczne rozbierac

Featured Replies

Napisano

Pacjent CCS. Dzisiaj mnie troche zaskoczyl, bo odpalil bez klopotu ale troche nierowno. Potem zaczal mi czkac przy przyspieszaniu i na jalowym chodzil troche nierowno (jakby na 3 gary, ale trudno mi powiedziec, bo nigdy nie mialem doczynienia z niepalacym garem). Marchewa sie nie swieci, moc (oprocz tego ze go przydlawia) jest i to do samego konca. Teraz (po jakis 30km) mu z kolei przeszlo, aczkolwiek mam jeszcze wrazenie, ze czasem sie "waha" przy zmianie biegu.

Teraz tak, osobiscie stawiam na zawilgniete kable WN. Samochod stal od piatku nieruszany (u mnie to niezwylke zeby.GIF) i w powietrzu jest od dwoch dni mega wilgoc (naprawde duza, zamkneli mi zadaszony tor gokartowy, bo tor nawilgl od powietrza :/) Takze woda kandytat numer jeden. Jutro zoloze inne kable WM (mam poprzednie w dobrym stanie), swiece tez gdzies jeszcze mam. Posprawdzam tez polaczenia masy. Pytanie natomiast co jeszcze z oczywistych rzeczy? Na poczatku myslalem, ze to moze pasek rozrzadu mi przeskoczyl, bo 3000 temu sam wymienialem, ale to by samo nie przeszlo, i pewnie by tak latwo nie odpalal. Jak wspomnialem, komp nie wywalil bledu, takze MAP, TPS i polozenia walu chyba moge wykluczyc. Rady do diagnozy mile widziane (jezdzenie na badanie testerem odpada z racji finansowych).

Napisano

> Teraz tak, osobiscie stawiam na zawilgniete kable WN.

Też obstawiłbym przewody WN.

Daj znać jak bedzie po ich wymianie - pomyślimy dalej ok.gif

Napisano
  • Autor

Strzal byl dobry sie wydaje (albo mu przeszlo cos innego dokladnie w tej samej chwili co zmienilem kable zeby.GIF). Teraz mam troche paranoje, bo sie wyczulilem na prace silnka i teraz z kolei mi sie wydaje, ze sprzeglo szarpie przy zmianie biegow...

Przy okazji sprawdzilem opor na nich miernikiem: dwa maja po okolo 5K, jeden 3.1K, jeden 2,8K. Ale to zalezy chyba od dlugosci co nie,.. Nie znam sie na prundzie tongue.gif

Swoja droga, gownianie te kable. Nie pamietam firmy, maja napisane made in usa, kupione w aso w polsce, zalozone w kwietniu (nie wiecej niz 15tys temu). Badziew jakis... confused.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.