Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

filtr paliwa do clipa

Featured Replies

Napisano

jaki kupić drodzy koledzy? Mój jakiś taki wielki. Macie jakieś namiary na niego.

Napisano

> jaki kupić drodzy koledzy? Mój jakiś taki wielki. Macie jakieś

> namiary na niego.

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_e...;gobackToPage=1

Albo

http://www.wf-sedziszow.pl/katalog_online/index.php?akcja=pokaz_filtr&filtr=8

Najlepsza jest firma MANN. tylko tam ejst podane do silnika 1.3 ale jest taki sam ma jak w clipie.

Napisano

> jaki kupić drodzy koledzy? Mój jakiś taki wielki. Macie jakieś

> namiary na niego.

A dlaczego by nie FILTRON spineyes.gif Numer - PP829, koszt, zależy od sklepu - od 40 do 60 zeli.

Napisano

\bo slyczalem ze sa kiepko zrobione materialy i nie chroni silnika. Od znajomych i fachowcow z ASO. fitr paliwa kosztuje 39 zl tak samo tyle kosztuje firma MANN.

Napisano

> \bo slyczalem ze sa kiepko zrobione materialy i nie chroni silnika.

> Od znajomych i fachowcow z ASO. fitr paliwa kosztuje 39 zl tak

> samo tyle kosztuje firma MANN.

Sorka ale troszke.. bredzisz.. sprzedaje filtronowskie filtry od X lat i nigdy !! zaden mechanik a i klienci nie narzekali ze FILTR NIE CHRONI SILNIKA.. filtry filtrona manna i sędziszowa idą na pierwszy montaż u wielu producentów wiec mysle ze raczej zaden z nich nie zalozyłby filtra nie zgodnego ze swoimi normami.. zreszta widziałęm ori filtry vw/skoda/seat/audi i sa to filtry filtron/mann na ktorych sa nawet symbole tych producentów.. ale pudełko oczywiscie VAG GROUP i cena jak na ASO przystało 100-300% drozej niz sklep..

Napisano

> Sorka ale troszke.. bredzisz.. sprzedaje filtronowskie filtry od X

> lat i nigdy !! zaden mechanik a i klienci nie narzekali ze FILTR

> NIE CHRONI SILNIKA.. filtry filtrona manna i sędziszowa idą na

> pierwszy montaż u wielu producentów wiec mysle ze raczej zaden z

> nich nie zalozyłby filtra nie zgodnego ze swoimi normami..

> zreszta widziałęm ori filtry vw/skoda/seat/audi i sa to filtry

> filtron/mann na ktorych sa nawet symbole tych producentów.. ale

> pudełko oczywiscie VAG GROUP i cena jak na ASO przystało

> 100-300% drozej niz sklep..

No tak, mi sprzedali taki filtron ze musialem sila wlozyc do odbudowy fitra powietrza. oryginalny filtr powietrza mial wysokosc 37mm a ten z filtrona ma 41 mm wysokosci i to dali w/g z katalogu Filtrona. Zle napisalem ze nie chroni silnik tylko chodzilo mi ze filtr oleju(tylko) nie chroni do konca bo podobno ze tam nie ma takiej opcji zeby pozwolila oleju doplynac do rozrzadu czy cos takiego podczas wylaczonego silnika a inne firmy maja taka opcje. buu.gif a fitry poiwietrza i paliwa tej firmy sa ok. ja jeszcze nie wymeinilem paliwa i powietrza bo musze dojsc do 30 tys. km. Dodam ze filtr powietrza jest caly brudny mimo ze ma przejechane 5 tys. km od zalozenia.

Napisano

To ze filtr powietrza jest brudny to UWAGA DOBRZE !! bo znaczy ze spełnia swoją funkcje.. wolałbys ten syf w silniku ??

weź sobie w sklepie do reki filtr manna i fioltrona olejowy do reki i powównaj.. sa identyczne..

Napisano

> To ze filtr powietrza jest brudny to UWAGA DOBRZE !! bo znaczy ze

> spełnia swoją funkcje.. wolałbys ten syf w silniku ??

> weź sobie w sklepie do reki filtr manna i fioltrona olejowy do reki i

> powównaj.. sa identyczne..

No porownalem, maja inne wyglad odbudowy i w srodku inaszej zaprojektowany(na oko). tylko dodam ze jak wyjezdam z parkinga to szarpie na filtronie a na oryginalnym nie szarpie. pewnie przez to ze ma zbyt wysokie wysokosc wskladu. bo widze wgniecienie na papieru filtra bo na odbudowie jest czujnik zimnego i cieplego powietrza przez to chyba utrudniala prace.Tak mysle,moge sie mylic. Tylko mnie dziwi na oryginalnym przejechalemjakis 23 tys. km i nie byl tak brudny jak na filtroni ktory przejechal juz 5 tys. km.

Ja najwiecej boje jak bede wymeinic fitra paliwa bo nie wiem czy wycieknie duzo paliwa i czy trzeba kupic uciski na rurki na wskretaki. oslabiony.gif i no jak wykrece swiece zaplonowe czy nie urwie mi gwint albo jaki syf wpadnei do srodka swieca.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.