Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nubira do Gazu :)

Featured Replies

Napisano

Witam Wszystkich.

Chcę sobie zagazowac Nubirkę i w związku z tym kilka pytań:

-czy ktoś może zakładał gaz w Katowicach na burowcu ulica Hallera 28 lub w Czeladzi w Fiat Wałczyk? Chodzi mi o solidnośc tych gazowników.

-ten Na Burowcu zaśpiewał mi 1700 za instalke na podzespołach BRC z jakimś polskim komputerem (pamiętam jedynie numer 04) i butlaw miejsce koła zapasowego.

- może ktos mi poleci jakiś dobry zakład montażu w okolicach Katowicach lub w Czeladzi ewent w Sosnowcu.

Za pomoc z góry dziękuję.

Napisano

To ja Ci polece zakład... w Katowicach. Zakładałem tam miesiąc temu instalke BRC JUST i chłopaki są super!!! Znają się na rzeczy czyli na ustawianiu kompa JUST (widząc po postach to dla niektórych gazowników czarna magia. I ja zapłaciłem 1600zł... oczywiście 2 lata gwarancji. Nie spławiają klienta... można do nich jezdzic z najmniejszymi problemami z gazem. Nawet pokrowiec na koło dali mi za darmo (co nie jest takie oczywiste w innych warsztatach) Zakład mieści się w Bogucicach praktycznie na przeciwko sanktuarium Matki Boskiej Boguckiej... wjeżdżasz na skrzyżowaniu w ulice Markiefki i pierwsza w prawo... i jeszcze raz za pocztą w prawo... (są tam takie garaże i warsztaty) Gorąco polecam i pozdrawiam

Napisano
  • Autor

No panowie to przedstawiam analize rynkową z rejonu Katowic i okolic:

W Czeladzi(Fiat Wałczyk) instalki:

- Elpigaz - 2300

- Autronic(nie mam pojęcia skąd to wzięli) - 1800

Dąbrowa Górnicza ASO DU:

- Lovato 1800

Będzin Elpigaz Polska istalki:

- Voila+ -2150

- Nicolaus/Heweliusz z pełnym wyświetlaniem poziomu gazu i emulacją wtrysku czy jakoś tak - 2200

- Fabryczna do DU - 2350

Katowice 1 :

- BiGaz - 2000

Burowiec :

- Podzespaoły BRC i komp jakiś polski ale tylko numer 04 pamiętam - 1700 (Facet odradzał LandiRenzo jak ognia)

Czeladż Będzińska - 2350zł BRC

A gościu w tychach polecany prze Kolbera za instalke Landi Renzo z pełną elektroniką zaśpiewał 1900-2000zł

I co tu teraz wybrać?

Napisano

Mam to co w podp.+Stag-a , ważny jest warsztat i fachmani, warsztat aby nie olał po wzięciu kasy ifachofcy aby po założeniu nie było problemu. Zagazowałem cztery samochody i mam SWÓJ warsztat, te miejsca co podałes nie znam,trzeba pytać, pojechać, poobserwować powodz. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.