Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seat Ibiza (zakup) - prośba o ocenę

Featured Replies

Napisano

Takie oto autko: LINK

Mam pytanka: czy przebieg jest w miarę realny, czy cena nie jest zbyt okazyjna i jak ogólnie oceniacie to auto?

Napisano

Lewa strona jest w kilku odcieniach...

Krawiec

Napisano
  • Autor

> Lewa strona jest w kilku odcieniach...

> Krawiec

Myślałem, że tak pada światło, ale skoro tak mówisz, to jest to prawda. waytogo.gif

Znalazłem jeszcze takie autko: LINK, ale auto jest z Włoch (czy ma normalne ogrzewanie, kwestia jak Włosi traktują auta)?

Napisano

Moze to tylko przez zdjęcie pod kątem ale szpary miedzy błotnikiem a maska wydaja sie zmniejszać ku przodowi.

Krawiec

Napisano

srebna jest w miare tania ale nie zarejestrowana grinser006.gif no i 5d frown.gif

czarna wyglada bardzo ladnie ale 3000 roznicy... najlepiej zobaczyc najpierw kila takich aut we Wrocku i ocenic srodek np. w benzynie z tego roku i takim przebiegiem - wieksze szanse ze nie krecona itp no i koniecznie sprawdzic wszytko kompem i testerami... mam numer do goscia co robi tanio spr. obciazeniowy sprawdza przebieg itp... jak znajde to dam Ci na maila ... widze ze silnik taki jak u mnie wiec po zakupie ustawiamy sie na 1/4 grinser006.gif

aha wymiana rorzadu jest niestety drozsza nie z w AFN (400zl) i wynosi ok 800-900zl. aha jak bedziesz sprawdzal to pamietaj o naklejce w bagazniku tam powinno byc napisane 81kw czyli 110km bo czesto opychaja 90 po chipie itp....

Najlepiej szukaj z kodem silnika ASV - super motor do podkrecania cool.gif

Napisano

>ale auto jest z Włoch (czy ma normalne ogrzewanie, kwestia jak Włosi traktują auta)?

A co ma być nie tak z ogrzewaniem?? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Chyba w końcu kupię bite auto z Niemiec - przynajmniej będę wiedział, co mam... crazy.gif

Napisano

> Lewa strona jest w kilku odcieniach...

> Krawiec

zdaje Ci sie smile.gif swiatlo tylko tak pada smile.gif przez kompa nie jest sie w stanie określić tak małej różnicy - trzeba na żywca, zauwaz ze na zdjeciu od przodu zdaje sie ze tylne drzwi sa ciemniejsze a na zdjeciu od tylu zdaje sie ze zarowno przednie i tylne maja ten sam kolor natomiast blotnik ma inny smile.gif wystarczy ze jest malutka roznica w kacie drzwi do linii bocznej i od razu na zdjeciu wyskakuje rozny odcien - na moje oko i troszke doświadczenia w porównywaniu zdjęć z faktycznym stanem auta wygląda że nie ma roznic koloru na blachach wiec sa OK

radzilbym ogladac na zywo niz sugerowac sie zdjeciami zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> radzilbym ogladac na zywo niz sugerowac sie zdjeciami

Dlatego dzisiaj jadę oglądnąć autko z drugiego linka. waytogo.gif

Napisano

Jeśli chodzi o odcienie na lewym boku, to najlepiej na żywo obejrzeć, miałem Ibizę z 99r, srebrny 5d, tylko że przed liftem i na zdjęciach , przed naprawą lakierniczą, były inne odcienie, natomiast po naprawie wyglądało lepiej niż fabryka.

PeeS. W Moim przypadku był tylko jeden właściciel od nowości, więc było wiadomo co było robione waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.