Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Soft do Tartarini

Featured Replies

Napisano

Nosze sie z zamiarem zakupu ionterfejsu do instalki tartarini, ale nigdzie nie moge znalezc programu do tartarini:( Da rade jakos to ogarnac np programem do bingo. I czy kable na USB sa kompatybilne z tymi programami??

Napisano

Nie. Program do bingo to program do bingo a do tartarini to do tartarini. Nie są kompatybilne jak żadne inne. Kable nie mają znaczenia. Chyba że tartarini ma jakis stary soft, który nie pójdzie na wirtualnych portach rs232.

Napisano

> Nosze sie z zamiarem zakupu ionterfejsu do instalki tartarini, ale

> nigdzie nie moge znalezc programu do tartarini:( Da rade jakos

> to ogarnac np programem do bingo. I czy kable na USB sa

> kompatybilne z tymi programami??

co do softu do tartarini to jest na stronach elektrody.

To jakies zrzadzenie losu ale wczoraj podczas porzadkowania dysku wywalilem ten soft do kosza angryfire.gif

Napisano
  • Autor

Wlasnie tego najbardziej sie obawia coby sofcik za stary nie byl, ale gosc w sklepie zapewnia mnie ze wszystko bedzie banglac

Napisano
  • Autor

Na elektrodzie trza meic konto:( jeszcze ejst na torentach.org ale tam jest platne konto:( Nie masz przypadkiem konta na elektrodzie??

Napisano

> Na elektrodzie trza meic konto:( jeszcze ejst na torentach.org ale

> tam jest platne konto:( Nie masz przypadkiem konta na

> elektrodzie??

jaki masz sterownik? Jesli TEC97 to przesle ci taki program

(nie spodziewaj sie cudow po mim bo z tego co czytalem u jednych dziala u innych nie, program jest pod win 95 i 98 a najlepiej uruchamiac go pod DOSem)

(jak go chcesz to podaj mi maila)

Moze byc tak ze potrzebujesz "TEC 99 Evolution" ale takiego nie mam, mam do niego tylko dokumentacje. Ten jest na stronach elektrody ale tak jak mowiles jest platny, popytaj moze ktos Ci go moze sciagnac albo poszukaj na necie

Tak prawde mowiac tez miale TARTARINI i zmienilem na BINGO bo denerwowalo mnie wlasnie to ze jest z kazda pierdolka musialem jechac do servisu z powodu trudnego dostepu do programow ktore dzialaja tylko na systemach ktorych chyba nikt juz nie uzywa np DOS i jakis dziwacznych drogich kabli, z BINGO nie ma takiego problemu soft jest wszedzie a kabel prosty jak dupa węża

Napisano
  • Autor

Wiesz ja na gazie jeszcze pojezdze przez rok potem do sejaka zakaldam turbo burbo smile.gif ale chcialem sie pobawic instalka 893goodvibes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.