Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

testowałemepice w dieselku

Featured Replies

Napisano

Testowałem sobie dzis epice w dieslu w wersji LMV tylko troche różni sie od wyposażenia zawartego na stronie bo dodatkowo jest czujnik cofania, tapicerka jest materiałowa ale tylko na środku foteli a po bokach skóra czyli matriałowo-skórzana oraz radio z MP3, nie wiem czy teraz tak jest w standardzie ale to była najnowsza wersja z ESP i srebrnymi klamkami. Teraz wrażenia z jazdy :

naprawde super wyciszony samochód i tu wiem co mówie bo troche dieslami jeżdziłem i w tej klasie to chyba jest najlepiej , opel vectra c jest głośniejsza , skoda superb głośniejsza(ale tam pompowtryskiwacze z natury glośniejsze) ford mondeo głośnieszy, generalnie duży plus

-zawieszenie nowe wiec trudno powiedziec ale raczej nastawy na bardziej komfortowy styl jazdy

-wnętrze to juz znałem więc jest ok jak dla mnie

-pozycja za kierownica i tu dziwna rzecz jak testowałem wersje z elektryczna regulacja fotela to wydawało mi sie ze fotel da sie niżej opuścic niż w wersji z ręczna regulacja, więc tu jakoś dziwnie jest- brak plusa

-teraz jeszcze o przedniej szybie jak dla mni troche za duży kąt pochylenia i mam wrażenie ze zaraz przywale glowa w podsufitke, to pewnie tylko wrażenie i zaraz bym sie przyzwyczil

-dynamika super nie czuje sie ze to auto jest tych gabarytów i tej masy

spalanie przy zimnym silniku i troche ciskania w pedał gazu wyszlo w mieście 8,1 l , ale styl jazdy jak wbenzyniaku wiec musiało tak wyjsc, choć tu plus dla silnika ze jak krecisz go na obrotach(co oczywiście jest bez sensu bo i tak mocy nie przybywa)to po przekroczeniu np 3kk obrotów nie ma znacznego spadku mocy jak to jest w pompowtryskiwaczach vw więc ten silnik jest bardziej podobny do benzyniaka w jeździe

To tyle co chciałem sie z wami podzieli , chciałem sie przejechc dieslem bo wcześniej testowałem epice benzyne i powiem wam ze ten diesel 2,0 zrobił na mnie dobre wrażenie, a największe super wyciszenie tego silnika.

Napisano

Yes, yes, yes. Tylko na zewnatrz slychac to "kle, kle, kle, kle". A na 5 biegu ciagnie do samego odciecia food.gif. Lodzio-miodzio 893goodvibes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.