Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kilka pytan do posiadaczy HGT

Featured Replies

Napisano

A wiec było to tak smile.gif

moja przygoda z bravo zaczela sie rok temu wraz za sprowadzeniem z niemiec TD100 którą tydzien temu sprzedalem i w zamian zanabylem ponownie z niemiec HGT (bo mi mocy bylo mało smile.gif )

to tak tytułem wstępu a teraz konkrety

mam kuuuuupe roboty z drobnostkami takimi jak halogeny plastiki lusterka itd itp gdyz auto bylo rozszabrowane.

Pytanie np jakie tarcze skad i za ile do tego modelu?? Patrzylem na alegrasie i nic nie wypatrzylem. Interesuje mnie równiez spalanie zachowanie na drodze na co mam uwazac z tym autkiem itd itp wasze opinie na temat tego silnika

Z góry dzieki wszystkim za odpowiedzi

pozdrawiam

Michał

Napisano
  • Autor

dzis jeszcze usłyszałem jakies dziwne cykanie w silniku -gdy silnik jest rozgrzany odglos staje sie prawie nieslyszalny ktos ma pomysł co to moze byc?

Napisano

Hej.

Wprawdzie braciszek ma takiego ścigacza ale dwa słowa dorzucę i poproszę go aby tu looknął w ramach udzielenia ew. pomocy-;) Do jazdy "domowej" założył LPG i wiem, że pali mu ok. 10l gazu. Jeśli chodzi o ściganie to jeździ na benzynce. Jak yu looknie to może i pochwali się jak to na zlocie w ostatnią niedzielę dał popalić wszystkim dwulitrowcom 270751858-jezyk.gif Z tego co wiem i miałem okazję się przejechać, to na pewno uważać na krawężniki zlosnik.gif i koleiny. Poza tym powodzenia w utrzymaniu super autka ale przezajebiście drogigo jak coś pierdyknie. cfaniaczek.gif

Napisano

> Pytanie np jakie tarcze skad i za ile do tego modelu??

Jesli HGT ma takie same hamulce jak MW 2.0 to osobiście polecam Mikoda-Sport + EBC Green Stuff. Mikody kupiłem na ichniejszej stronie, a EBC na aledrogo (koszt około 400zł za całość)

> itp wasze opinie na temat tego silnika

Lać dobry olej, często zmieniać (ja co 10tys 5W40) i raz na 1-2tys sprawdzać stan oleju, nie katować na zimnym silniku.

Wymienić rozrząd co 60tys. Reszta to przypadki losowe.

U mnie na przykład ostatnio napinacz głównego paska napędowego osprzętu - koszt 700zł w tym za rolke 95zł, pasek 100zł i napinacz 360zł plus 130zł robocizna.

Ale pociesze cię zrobiłem swoją już 47tys i to jest druga awaria. Pierwsza to przepływomierz za około 250zł.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.