Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XC90??

Featured Replies

Napisano

Witam

Na wstepie chciałbym zapytać o to jek sprawdzić "przy zakupie" czy działa poprawnie AWD? I czy inne parametry napedu 4x4 dzialają poprawnie? Mój ojciac przymierza sie do zakupu XC90. Pewnie niedlugo wybiore sie do naszych zachodnich sasiadów po to autko. Mam pytanie do was czy Volvo XC90 z rocznika 2004 - 2005 z silnikiem diesla 2,4 i w manualnej skrzyni biegów z przebiegiem 100 000km to dobry wybór?

Jakie są najczestrze usterki w modelach z tego rocznika, jaka awaryjność? na co zwracać szczegolna uwage przy zakupie? Co do wyposarzenia to nie wymagam skory < nie podoba mi sie poniewaz z tego co zauwazylem w modelach 2004 - 2005 jest ona popekana i zle to wyglada > jak cos to foterel z tkaniny + boki skorzane, nawigacja tez nie musi być w standardzie.. Jakie wersje wyposażenia wychodziły w tych latach? Co myślicie o wersji Kinetic ? Jali macie jakieś linki do opisów i artykułów w internecie to byłbym wdzieczny.

Z góry dziekuje za wsze wypowiedzi.

Pozdrawaim

• 2 miesiące później...
Napisano

Z tego co słyszałem to najbardziej mułowate auto z pseudo-terenowych. Ani depnąć na asfalcie ani porobić w terenie. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Mój ojciec chciał to kupić ale jak się rozeznał to mu przeszło.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Z tego co słyszałem to najbardziej mułowate auto z pseudo-terenowych.

> Ani depnąć na asfalcie ani porobić w terenie. Ale ile w tym

> prawdy to nie wiem. Mój ojciec chciał to kupić ale jak się

> rozeznał to mu przeszło.

a jeździłeś V8?? mniam.... zlosnik.gif

Napisano

> a jeździłeś V8?? mniam....

Nawet nie wiedziałem, że takie jest biglaugh.gif Pisze co słyszałem o tym samochodzie od ojca. On się rozglądał jak to wchodziło do sprzedaży. Może V8 jeszcze nie było niewiem.gif

Napisano

> Nawet nie wiedziałem, że takie jest Pisze co słyszałem o tym

> samochodzie od ojca. On się rozglądał jak to wchodziło do

> sprzedaży. Może V8 jeszcze nie było

V8 bardzo milo sie jezdzil ale duze spalanie ok 15 na trasie jak mocno ciśniesz smile.gif

Napisano

proponuję obejrzeć filmik porównawczy jak sie sprawuje pseudo 4x4 volvo w porównaniu do stałego napędu 4x4

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.