Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy zakup i kilka pytań.

Featured Replies

Napisano

witam kupiłem dzis asterkę II 2.0 DI 16V. Jak jadę to zapala mi sie taka zółta kontrolka w kształecie silnika po chwili gaśnie i tak na przemian. czasem swieci dłużej czasem krocej. Czym to moze byc spowodowane???? druga sprawa to fiksujący termometr temp. zawnętrznej. pokazuje mi -40 st. C. czytałem ze czujnik do wymiany. gdzie sie znajduje ten czujnik ( jakieś fotki tego czujnika i fotki miejsca zainstalowania). pozdrawiam i licze na jaką pomoc.

Napisano

Witam!

Zrobiles chyba blad zakupujac auto wywalajace co chwila bledy, tym wlasnie informuje Ciebie zapalajacy sie Check. Nie wiem czy w tym silniku mozna wymrugac spinaczem bledy. To musza wypowiedziec sie koledzy posiadajacy ten model.

Najlepiej jesli podjedziesz na kompa a tam sie dowiesz, co dolega w zakupionym aucie.

Czujnik temperatury sa pod zderzakiem z lewej strony, moze tylko kabel wypadl. Jesli nie to wymiana.

Napisano

> Czujnik temperatury sa pod zderzakiem z lewej strony, moze tylko

> kabel wypadl. Jesli nie to wymiana.

W Astrze G czujnik temperatury zewnętrznej znajduje się z przodu auta, pomiędzy chłodnicą a zderzakiem.

Pozdrawiam świątecznie smile.gif

Napisano

> W Astrze G czujnik temperatury zewnętrznej znajduje się z przodu

> auta, pomiędzy chłodnicą a zderzakiem.

> Pozdrawiam świątecznie

Masz racje, nie chcialo mi sie spojrzec ale wrzucam z EPC dla autora watka numerki jakby chcial zakupic grinser006.gif.

Takze pozdrawiam, ale Maki zrobil specjalny watek na IKA dla pozdrowien biglaugh.gif

post-54341-14352491983353_thumb.jpg

Napisano

> Takze pozdrawiam, ale Maki zrobil specjalny watek na IKA dla

> pozdrowien

No ale chyba ten 1% będzie mi darowany? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Witam!

> Zrobiles chyba blad zakupujac auto wywalajace co chwila bledy, tym

> wlasnie informuje Ciebie zapalajacy sie Check. Nie wiem czy w

> tym silniku mozna wymrugac spinaczem bledy. To musza

> wypowiedziec sie koledzy posiadajacy ten model.

> Najlepiej jesli podjedziesz na kompa a tam sie dowiesz, co dolega w

> zakupionym aucie.

> Czujnik temperatury sa pod zderzakiem z lewej strony, moze tylko

> kabel wypadl. Jesli nie to wymiana.

panowie problem rozwiązany. czujnik temp zewn. był zwalony , po wymieanie wszystko wrocilo do normy. a odnośnie zapalania sie kontroli silnika to była błachostka. poprostu spadł wężyk podcisnienia z pompy podciśnienia. przy wymianie ojeju dziś samo zauwazyłem ze jakiś niepodłączony wężyk sie pęta po komorze silnika . pokazałem mechanikowi on odrazu znalazł miejsce jego podłaczenia. wspomne tylko ze juz miał gość mi podłaczyc techa ale jak sam zobaczył ten węzyk to powiedział ze szkoda kasy bo na 99% to jest przyczyną. przechałem dziś 100 km i kontrolna sie niezapaliła ani razu a błądz ktory jest nawet w pamieci sam powinien ulec skasowaniu po 20 krotnym uruchomienia silnika. dzieki za wszystkie sugestie i licze na wasze opinie i porady w przyszłości. pozdrawiam i zycze wam spokojych i wesołych świąt wielkanocnych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.