Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wentylacja

Featured Replies

Napisano

mam pytanie dot sposobu czyszczenia przewodów wentylacyjnych w naszych kropkach. pojawiło sie wiele prepratów w sprayu do czyszczenia klimatyzacji/przewodów wentylacyjnych. Wszystkie maja niemal aplikatory, rózne wydłuzone rurkie, jedne miekkie innne twardsze,a le moej zasadnicze pytanie, jak sie to ma do naszego Punto, dokładnie II. sprawa dot. co po zaaplikowaniu, przepłukaniu układu zapewne jakąś pianą która ma własciwości pochłaniające bud, pył i inne syfy, gdzie to spływa, a moze trzeba coś odkrecić jakiś korek, zaspelkę?? Zakładam sobie aktualnie filtr węglowy do ukł. wentylacji, ale aby miało sens, musi byc ukł sam w sobie w miarę czysty. Wycięta jest dziura kształtu prostokatnego, może tamtędy ma ujść brud z pianą, środkiem czyszczącym????

Ma ktoś jakeiś dowswiadczenia, czy link jak to robić??

pozdro

Napisano
  • Autor

......uuu, czyzby nikt wczesniej nie czyścił swej wentylacji??Wiecie co tam siedzi.....???

Napisano

klimy chyba nie masz, wiec po co czyscic? Pianka tylko odgrzybia, brudu nie pochlonie zaden preparat chemiczny, musialbys przeplukac uklad... zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

hm, wioec tylko mechanicznie usunąc- poprzez przedmuchanie i mechaniczne na jakimś drucie przymocowanie szmatki czyszczącej, przepchnięcie, zebranie ile się da.... Okay, zawsze jakieś rozwiązanie.

PS. Klimy owszem- nie mam, ale czy nie mozna załozyć sobie filtra p. pyłkowego??? Jestm pod wrazeniem tego, znajomy w zeszłymr oku przewózł mnie Saabem 93 miał własnie filtr węglowy mijalismy ruszjącego kopcącego ikrausa, a wśodku było spoko, rzadnego smrodu, nieczego. Ja też skusiłem sie na to!

Napisano

Zdarzyło mi się kiedyś popełnić jeden manual - czyszczenie klimatyzacji lektura z obrazkami więc powinno być wszystko zrozumiałe. Powodzenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.