Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie założyć gaz do auta - Piła okolice

Featured Replies

Napisano

Koledzy i Koleżanki pomóżcie!!!

Zdecydowałem się założyć instalację gazową do mojej astry 1.6 16V Ecotec (tylko i wyłącznie sekwencja) no i mam problem - gdzie (tzn. u kogo) założyć gaz może ktoś poradzi jakiś dobry zakład w okolicy Piły (woj. wielkopolskie). Od razu mówię, że cena to nie priorytet instalacja ma być założona "porządnie". może ktoś polecić mi jakiś zakład w okolicy.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> gdzie

> (tzn. u kogo) założyć gaz może ktoś poradzi jakiś dobry zakład w

> okolicy Piły

Ja zakladalem swoja IIgen w Zlotowie (Auto-Cross, ul. Kujanska 5b TU masz dokladne dane) , tyle ze to bylo 4 lata temu i gosc co mi to robil mial zagazowane takie samo autko jak moje, wiec wiedzial co w trawie piszczy i byc moze stad brak jakichkolwiek problemow.

Napisano
  • Autor

Dzięki, ale już mam założonąinstalację. Jest to instalacja Elpigaz Stella (sekwencja). Mam nadzieję, że nie będzie znią problemów smile.gif

Napisano

> Dzięki, ale już mam założonąinstalację. Jest to instalacja Elpigaz

> Stella (sekwencja). Mam nadzieję, że nie będzie znią problemów

A gdzie kolega tę instalację zakładał dokładnie? Jakie odczucia nt. fachowości zakładu, podejścia do klienta itp.?

Pytam, bo też chcę do Astry sekwencję włożyć, a nie mogę się natknąć na godnego zaufania fachowca od LPG w Pile...

Napisano
  • Autor

> A gdzie kolega tę instalację zakładał dokładnie? Jakie odczucia nt.

> fachowości zakładu, podejścia do klienta itp.?

> Pytam, bo też chcę do Astry sekwencję włożyć, a nie mogę się natknąć

> na godnego zaufania fachowca od LPG w Pile...

Namiary:

Piła

PHU T.Sobos

Tadeusz Sobos

ul. Lipowa 31

tel. 067 213 17 12, 0601 33 95 16

Co do fachowości: właściwie wszystko załatwione i umówione przez telefon - zostałem poproszony przez właściciela serwisu o pokazanie się wraz z samochodem - bo podobno w przeszłości zdarzali się klienci, którzy się umówili, instalacja zamówiona a klienta nie ma, poza tym "gazmajster" obejrzał silnik żeby się upewnić jaką instalację zamówić. Oczekiwanie w kolejce na montaż instalacji trwało w moim przypadku jakieś 4 dni. Po odstawieniu autka na montaż dostałem autko zastępcze - Daewoo Matiz (montaż trwał dwa dni - i to jedyna niedogodność jak mi się trafiła - ale było autko zastępcze o czy piszę wcześniej). O tym, że autko jest do odbioru zostałem poinformowany telefonicznie. Jak odbierałem autko "gazmajster" pokazał mi wszystko co zostało zamontowane, gdzie zostało zamontowane, co jest co, następnie instruktaż co i jak no i jazda próbna żeby sprawdzić jak autko jeździ na LPG a jak na PB. Ogólnie dla serwisu duży pozytyw! Jeśli chodzi o instalację i eksploatację to na razie "GIT" (piszę, że na razie bo dopiero zrobiłem na gazie około tysiąc km). Jeśli będą jakieś problemy z instalacją to na pewno opiszę je na forum, choć mam nadzieję, że nie będzie takowych problemów.

P.s. jest to moja druga instalacja zakładana do autka w tym serwisie - poprzednia była to II generacja do mojej poprzedniej astry (patrz podpis) i z tamtej byłem zadowolony do końca eksloatacji (60 tys km i żadnych kłopotów). Jakby były jeszcze jakieś pytania to pisać śmiało wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.