Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kluczyk?

Featured Replies

Napisano

Witam

panowie czy da sie jakos oddzielic sam grotot od calosci kluczyka.Kupilem nowy kluczyk(pilot) no ale oczywiscie stary grot musi zostac a widze z boku kluczyka(czesc metalowa przy odpowiednim jego otwarciu) ze jest tam jakas srubka czy cos takiego ale nie wiem co to jest.

Z góry dziekuje za pomoc

Napisano

> Witam

> panowie czy da sie jakos oddzielic sam grotot od calosci

> kluczyka.Kupilem nowy kluczyk(pilot) no ale oczywiscie stary

> grot musi zostac a widze z boku kluczyka(czesc metalowa przy

> odpowiednim jego otwarciu) ze jest tam jakas srubka czy cos

> takiego ale nie wiem co to jest.

> Z góry dziekuje za pomoc

pod znaczkiem fiata jest srubka

Napisano

> Witam

> panowie czy da sie jakos oddzielic sam grotot od calosci

> kluczyka.Kupilem nowy kluczyk(pilot) no ale oczywiscie stary

> grot musi zostac

............da się oddzielić, tak jak pisał przedmówca, śrubka pod znaczkiem fiata..........

a widze z boku kluczyka(czesc metalowa przy

> odpowiednim jego otwarciu) ze jest tam jakas srubka czy cos

> takiego ale nie wiem co to jest.

...............tę śrubkę można przekręcić o mniej więcej 45stopni, są obok niej symbole otwartej i zamkniętej kłódki, po przekręceniu do pozycji otwartej można wyciągnąć baterię zasilającą..........

> Z góry dziekuje za pomoc

...........proszę bardzo devil.gif

Napisano

Panowie moze zle sie wyrazilem-jak rozkrecic kluczyk, pilot to ja wiem chodzi mi natomiast o wymiane tylko grotu czyli czesci na ktorej wygrawerowany jest wzor kluczyka-czesc ktora wkladamy do stacyjki!!!Jak widze u siebie to sam grot(jeszcze raz tylko ta czesc ktora wchodzi do stacyjki)jest w kais sposob przytwierdzony do reszty kluczyka do reszty metalowej jego czesci i z boku widac cos w rodzaju malutkiej srubki(nie weim co to jest ale widac to tylko jak grot otwarty jest poiwdzmy pod katem 90 stopni w stosunki do calego pilota.Moze tym razem bedzie jasniej.Dzieki za wskazowki pozdrawiam

Napisano

Da się wyjąc sam grot, bez potrzeby rozkręcania kluczyka. Chyba trzeba spróbować wypchnąć ten bolczyk gdy kluczyk od katem 90 stopni jest. Nie wiem dokładnie bo gdy dorabiałem nowy grot to dostałem tez ten stary i jest on tak właśnie zamontowany w tym uchwycie.

Jaki masz kluczyk? Nowy czy tez od innego auta? Bo jak od innego auta to nie da sie go wprogramować, bo to jest jednorazowa akcja. Sam mam właśnie ten problem, ze mechanicznie kluczyk działa, ale body-comp go nie stwierdza, bo był juz raz zaprogramowany w innym stilowozie.

Napisano

Wiec tak kupilem caly pilot z "golym" grotem.Kupilem dlatego ze stary pilot jest zniszczony i nie rozklada sie tak jak nowy.Kupilem wlasciwie(ten elemet do korego jest przyczepiony grot jest troszke wezszy) identyczny i dlatego chce tylko przelozyc srodek do nowego pilota no i wymienic grot z "golasa"na moj.Napisales cos ze to jednorazowa akcjia ale nie zrozumialem o co biega-co jest jednorazowa akcjia-przeprogramowanie pilota czy wyciagniecie grota?

Napisano

Groty możesz sobie przekładać do woli, natomiast jednorazowa akcja dotyczy programowania kluczyka. Raz zaprogramowany do danego auta nie da się zaprogramować do innego. Ja mam właśnie ten problem, że nie mogę do programować zakupionego na allegro kluczyka.

Napisano

No ja juz sam nie wiem czy to sa srubki czy tylko jakas zawleczka ktora nalezy tylko wypchnać.Probuje wypchac z jednej i z drugiej strony ale nie idzie za odkrecanie sie nie biore bo i zlapac za co nie ma -nie wiem juz sam co tam jest w srodku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.