Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zegarek coś nie lotto

Featured Replies

Napisano

Witam!

mam problem z zegarkiem, kupiłem ostatnio zegarek do cc w przekonaniu, że mój stary nie działa ale sie okazało po podłączeniu, że i ten też nie działa tzn. żarówka która jest w nim działa ale nie widać żeby wyświetlał godzinę bo jest cały podświetlony, sprawdzałem w innym cc i oba działały bez problemu. Bezpieczniki są ok. Nawet zmieniałem na nowe i problem nadal jest:/

Napisano

> Witam!

> mam problem z zegarkiem, kupiłem ostatnio zegarek do cc w

> przekonaniu, że mój stary nie działa ale sie okazało po

> podłączeniu, że i ten też nie działa tzn. żarówka która jest w

> nim działa ale nie widać żeby wyświetlał godzinę bo jest cały

> podświetlony, sprawdzałem w innym cc i oba działały bez

> problemu. Bezpieczniki są ok. Nawet zmieniałem na nowe i problem

> nadal jest:/

tam do zegarka idzie kostka (3 przewody) masa , + do zegarka i + do zarówki , wez miernik w łapy i sprawdz czy jest + do zegarka bo jak zarówek swieci to + zarówki i masa musi byc

Napisano
  • Autor

sprawdzilem i + do zegarka nie ma:/ i tak wogole to w przyciski od tynej wycieraczki, światła przeciw mgielnego i to wszystko od nawiewów też nie świecie bo nie ma żarówek/diod?? icon_eek.gif jest tylko pustka w przyciskach

Napisano

> sprawdzilem i + do zegarka nie ma:/

a na bezpieczniku od zasilania zegarka masz napiecie?

Napisano

> sprawdzilem i + do zegarka nie ma:/ i tak wogole to w przyciski od

> tynej wycieraczki, światła przeciw mgielnego i to wszystko od

> nawiewów też nie świecie bo nie ma żarówek/diod?? jest tylko

> pustka w przyciskach

nie jestem w 100% pewny ale sprawdz bezpiecznik do swiateł awaryjnych zlosnik.gif

Napisano

> nie jestem w 100% pewny ale sprawdz bezpiecznik do swiateł awaryjnych

Tak to ten sam obwód co od awaryjnych, dobrze mówisz.

Napisano

witka. ostatnio robiłem zasilanie bezpośrednio z aku dla zapalniczki i pamiętam, że od niej szły przewody zasilające i żarówkę i zegar (chodzi o +). jak nie będzie wina bezpiecznika, to kładź się pod deskę rozdzielczą i szukaj, czy te kable idą dobrze. ok.gif jeśli nie było nic kombinowane z instalacją to u mnie był bodajże czerwony przewód z jakimś paskiem(chyba zielonym). pozdro

Napisano
  • Autor

Witam!

Miałeś racje to była wina tego kabelka, ale mam kolejny problem, gdyż "wziąłem" + który idzie do radia bo w zapalniczce nie mam prądu ale jutro lub w piątek będe podłączał radio to mogę podpiąć się pod ten kabelek co zapożyczyłem od niego prąd do zegarka czy musze ciągnąć nowy kabelek pytanie tylko jak i skąd??

Napisano

witka:) w sumie to powinno latać w ten sposób. ale jak chcesz radio jakieś lepsze włożyć to proponuję pociągnąć zasilanie do radia prosto z aku. w kleme + wkręcasz przewód zasilania do radia, dalej jakiś bezpiecznik(ja mam 10 amper na zasilaniu zapalniczki dla cb), możliwie jak najbliżej aku (w każdym bądź razie jeszcze w komorze silnika). a teraz najlepsze smile.gif zaopatrz się w jakieś dobre światełko przenośne, wewnątrz samochodu przyjmij pozycję "zrelaksowanego nietoperza" grinser006.gif i na ścianie grodziowej (mniej więcej na środku) masz gumową zaślepkę kształtu bodajże prawie trójkąta. robisz tam mały otworek(ale uważaj , bo lubi wypaść, ja jej 15 minut później szukałem pod wozem hehe.gif) przeciągacz przewód i już masz bezpośredni plus w kabinie ok.gif masę możesz skądś pożyczyć, albo zostawić fabryczną, powinno działczyć. powodzenia i daj znać jak Ci poszło palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.