Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IGS Landi Renzo (III gen)

Featured Replies

Napisano

Czołem smile.gif

Namierzyłem w Niemczech ładnego Golfa IV 2.0 115ps, oczywiście zacnie wyposażony i w stanie znakomitym (nie licząc błotnika grinser006.gif). Wóz ma 130tys. km z czego polowe pokonał na instalacji III generacji IGS Landi Renzo, która była serwisowana na bieżąco. Szczerze pierwszy raz słyszę o takim ustrojstwie a informacji na temat eksploatacji i problemów jest w sieci bardzo niewiele.

Czy warto sprowadzać samochód z taka instalacja? Ponoć jest to już wymierająca generacja instalacji lpg. Jak wygląda sprawa serwisu, ile kosztuje obsługa, czy każdy porządny gazownik podejmie się regulacji?

A właściwie czy konstrukcja silników VW o kodzie APK (2.0 115km) wymusza stosowanie instalacji III generacji czy mogą pracować na IV generacji? Otarło mi się o uszy, że możliwość wstawienia sekwencji zależy sposobu sterowania wtryskiwaczami benzyny hmm.gif

Napisano

Ja mam instalację 3 gen tylko, że Koltec-Necam.

póki wszystko dziąła, to jest bezproblemowa, ale jak coś się popsuje, to ciężko znaleźć kogoś, kto się na tym zna, części sa holendarnie drogie a spece, którzy się na tym znają biorą chore pieniądze.

Moja instalacja na razie odpukać jest bezobsługowa i nigdy nie miała najmniejszej awarii.

Jeśli silnik ma wtrysk elektroniczny, a nie mechaniczny, to można wstawić sekwencję.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.