Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niskie ładowanie i problemy z fiatcode

Featured Replies

Napisano

Gdzieś wcześniej pisałem o moich przypadkowych przygodach z immo, temat spłynął a obecnie mam więcej informacji i potrzebuje opini. Temat chyba juz kiedyś był, ale szukajka nie działa.

Mianowicie:

Podczas rozruchu na aqu miałem 11,3V, ładowanie bez odbiorników wynosi 12,8V ze światłami spada do 12,5V. Na wysokich obrotach nie rośnie. Jeszcze jesienią było 13,8V. Planuje remont altka i w najbliższym czasie się za to zabiorę. Co istotne, auto odpala i jeździ bez problemów (miesięcznie 3,2kkm) i nawet się nie spodziewałem takiego ładowania.

Losowo pojawia się problem z rozpoznaniem fiatcode, po kilku próbach potrafi się zablokować na dłuższy czas. Dzisiaj macałem antenkę i centralkę, zdjąłem ją i w ramach eksperymentu próbowałem różne kombinacje. W planach miałem także przyklejenie do niej transpondera. Brak prawidłowego odczytania kodu pojawia sie przypadkowo i wtedy czasami inny kluczyk jest w stanie odpalić auto. W tym czasie pojawia się błąd immo w ecu. Udało mi się skasować go w chwili kiedy fiatcode nie rozpoznał klucza, mimo to przez chwilę nadal nie przyjmował reszty kluczy.

Podsumowując: czy słaby aqu może tak ogłupiać immobiliser?

Napisano

> Podsumowując: czy słaby aqu może tak ogłupiać immobiliser?

tak

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.