Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problemy z elektryką

Featured Replies

Napisano

Witam

Od dwóch dni mam problem z moim Unokiem 1.0 Clip.Nie działają światła mijania natomiast postojowe i długie działają bez problemu.Jeżdżę na razie na postojowych ale wieczorem robi się z tego problem.Nie działa mi także wentylator na chłodnicy.Może ktoś zna przyczynę tego problemu.

A teraz z innej beczki -zna ktoś może dobrego ale naprawdę dobrego i nie drogiego mechanika(najlepiej specjalistę od Uniaków)z Bytomia lub okolic? alien.gif

Napisano
  • Autor

Też tak właśnie myślę.Jeżeli sie okaże,że to bezpieczniki to ok.Ale gorzej jak to coś innego. smirk.gif

Napisano

Nic nie śmierdziało przy kierownicy? najczęściej przepala się przełącznik zespolony swiateł przy kierownicy.

Napisano

hahaha.gif

Mi kiedyś się zadymiło z okolic kierownicy, jak odpalałem Uniaka, ale na szczęście się nic nie przepaliło uzbroj_zlo.gif

Napisano

> Mi kiedyś się zadymiło z okolic kierownicy, jak odpalałem Uniaka, ale

> na szczęście się nic nie przepaliło

Mnie też się zadymiło całkiem niedawno jak montowałem alarm i przy składaniu obudowy kolumny przycisnąłem jeden kabel do masy śrubką hahaha.gif

Ja mu rozruch a tu światełko ładnie przygasło w kabinie, nawet rozrusznikiem nie obrócił i dymek z obudowy kolumny boje_sie.gifsciana.gifhahaha.gif

Napisano
  • Autor

Teraz to już mi nie działa klakson i radio.Może ktoś wie co to może być?

spineyes.gif

Napisano

a wogole cos sprawdzales? cokolwiek wykluczyles? nie pomozemy bez jakiegokolwiek zaangazowania z Twojej strony...

Napisano

> a wogole cos sprawdzales? cokolwiek wykluczyles? nie pomozemy bez

> jakiegokolwiek zaangazowania z Twojej strony...

Kolega widocznie czeka na magiczne zaklecie ktore auto uzdrowi... smirk.gif

Napisano

> Teraz to już mi nie działa klakson i radio.Może ktoś wie co to może

> być?

radio ? a podłączyłeś może ostatnio coś pod instalacje el. radia ?

klakson, sprawdź czy wsuwki się nie zaśniedziały tego typu problem w klaksonie Uno to normalka wink.gif

Napisano
  • Autor

Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki są ok.Podociskałem wszystkie styki i wtyczki pod maską ale niestety efekt dalej taki sam. frown.gif

Napisano

zatem prosze wacpana miernik w lape i sprawdzasz np. na takim klaksonie czy masz napiecie na kablach (oczywiscie w tym czasie kots musi go wciskac na kierownicy)

Napisano

Miałem to samo.

Sprawdź czerwony kabel co od akumulatora odchodzi może porostu jak u mnie przegnił/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.