Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wariator do v6

Featured Replies

Napisano

czesc.

mam zalozona sekwencje do silnika v6 3.2l- isuzu rodeo (opel frontera) 2001r.

wyglada na to, ze jest "szczegolnie" wrazliwy i co jakis czas wyrzuca check engine- wszystko bylo sprawdzane i jest poprawnie ustawione, mapa, wtryski, itd.

podejrzewam, ze konczy mu sie skala korekcji zaplonu (auto przytargane z usa- utopia, ale nie ja go tu sprowadzilem- gdzie najlepsze paliwo ma 93 oktany a lpg 110 z tego co pamietam), bo jak sadze do sekwencji raczej nie zakladaja w standardzie tego urzadzenia?

komp streujacy instalacja to stag 600 (???). na pewno ktorys z rodziny stag- nie moge tego sprawdzic bo auto jest w trasie z cala dokumentacja.

jakbyscie mogli mi podradzic, w jaki wariator sie zaopatrzyc do tego silnika, bede bardzo wdzieczny.

druga sprawa to nie orientuje sie, czy ten silnik ma jeden czujnik halla czy dwa- po jednym na kazda glowice (wtedy potrzebowalbym pewnie 2 szt?)

pozdrawiam.

Napisano

Najważniejsze to dowiedzieć się jaki ten błąd wyrzuca, wyczytać i będzie wiadomo. Staga 600 to jeszcze nie ma, STAG 300 pewnie masz. Jeżeli to standardowy oplowski 3.0 V6, np X30XE taki jak w omegach to jest on dośc upierdliwy ale spokojnie do ogarnięcia na Stagu. Kiedyś takiego z kumplem gazowałem. Bez wariatorów chodzi, czek się nie pali wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.