Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sprawdzenie auta przed zakupem + jaki silnik wybrać?

Featured Replies

Napisano

Witam. Jeśli się powtarzam - sorki (proszę o linka), lecz wyszukiwarka na forum nie pokazała wyników.

Mam zamiar przeskoczyć z kącika astry na Wasz kącik w związku z zakupem Passata (polecono mi rocznik 1999-2000 z silnikiem AFN 110 KM ??). Jest ktoś na forum, kto może sprawdzić po nr VIN historię samochodu? Będę dźwięczał.

Pozdro

Jankes

No i jeszcze jedno pytanko: który silnik wybrać? Przede wszystkim chodzi mi o jak najmniejszą awaryjność i jakieś tam przyzwoite osiągi.

Napisano

AFN 110 nie jest zły chociaz w ciężkim pasacie średnio sobie radzi

mozesz tez szukać 115KM na pompowtryskach który poza kilkoma końmi wiecej ma 50NM wiecej ale jest juz na pompowtryskach i to w początkowej obiegowo troche awaryjnej wersji

Zresztą co do awaryjności TDI to jak bedziesz dbał o olej i turbine a sam silnik dobrze uzytkował i nie lał byle g.... paliwa to nic sie nie stanie ok.gif

Napisano
  • Autor

No to jeżeli już mowa o pompowtryskach to może ten silnik 131 KM? Warty jest coś? Awaryjny? No i czy jest jakaś metoda na rozpoznanie czy silnik (obojętnie który z tych wymienionych) nie jest dorżnięty? Jako użytkownik zadbam o niego, ale skąd mam wiedzieć, że kolo, który jeździł wcześniej, nie zakatował go?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.