Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dorobienie kluczyka z Imo

Featured Replies

Napisano

Zagubilem jeden kluczyk od opla Astry 1.4 16v 1999r

potrzebuje dorobic klucz taki jak oryginalny tzn zeby pilot byl w nim (no chyba ze a sie jakos na breloczku pilota do centrala zrobic to na zapas moze byc)

Karteczke z kodami mam, kto zna jakis zaklad w okolicach Gdanska (nieliczac opel Haller) i ile by to kosztowalo

Napisano

Jak masz kody to dorobisz grot z immo praktycznie wszedzie. Z pilotem bedzie troszke gorzej bo najtaniej to chyba bedzie jak kupisz na allegro jakis kluczyk uzywany od astry lub vectry. Pilota trzeba bedzie dolozyc do twojego auta za pomoca techa 2 w aso lub jakims warsztacie co nim dysponuje. Koszty poszczegolbych wahaja sie w cenach: grot z immo okolo 150-200zl, pilot z allegro od 30 zl, programowanie w ASO od 52 do 100 zl.

Napisano

Poszperaj na www.ebay.co.uk ja tam kupiłem grot+immo+pilot nówka za 75 zeta, grot dotniesz za pare złoty no i programowanie - najdroższe tak jak kolega Wesolpaw napisał 50 - 100PLN w zależności od ASO...

Napisano
  • Autor

okok znalazlem te kluczyki na ebayu angielskim ale niemam tam konta zalozonego moze ktos z was ma i zamowil by mi a ja bym przeslal pieniazki. Che jak najszybciej to zrobic bo z jednym kluczykiem to raczej kicha wrazie zguby albo zatrzasniecia go w srodku

Napisano

Konto możesz założyć na polskim ebayu, będzie ono również ważne na angielskim i na każdym innym...

Napisano

Polecam w Tesco na końcu obwodnicy - Chylonia.

Zakład robi kompleksowo i dość tanio - jak masz kod do immo to 100-200 całość.

Napisano

> Polecam w Tesco na końcu obwodnicy - Chylonia.

> Zakład robi kompleksowo i dość tanio - jak masz kod do immo to

> 100-200 całość.

Ja spytam co to znaczy calosc? Grot, pastylka, pilot radiowy. doprogramowanie pilota do auta techem tez- wszytsko za 100-200 zl?

Napisano

> Ja spytam co to znaczy calosc? Grot, pastylka, pilot radiowy.

> doprogramowanie pilota do auta techem tez- wszytsko za 100-200

> zl?

Tak, grot, obudowa, kość i programowanie,

tyle wycenił, oczywiście jeśli jest kod do immo i auto nie było "kodowane" przez przypadkowe osoby (problemy z programowaniem). Jeśli nie to +150zł za posiłkowanie się bazą Opla - pobranie kodów serwisowych.

Napisano

> Tak, grot, obudowa, kość i programowanie,

> tyle wycenił, oczywiście jeśli jest kod do immo i auto nie było

> "kodowane" przez przypadkowe osoby (problemy z programowaniem).

> Jeśli nie to +150zł za posiłkowanie się bazą Opla - pobranie

> kodów serwisowych.

Zapytam jeszcze raz programowanie czego? Co i za ile poszczegolne rzeczy bo cos mi sie nie chce wierzyc w ta cene- chyba ze chodzi o kluczyk tylko taki co odpali auto czyli grot z immo no i wtedy nie bedzie to juz oryginalny kluczyk ale spelni swoje zadanie. Pilot radiowy jest w zestawie? nowy czy uzywka?

Napisano
  • Autor

no cena kuszaca w moim przypadku to nawet sie przyda sam grot z imo bo wrazie zgubie oryginal to auto stoi a tak to moge otworzyc i odpalic

Napisano

Dorobienie nowego kuczyka, z nowym Imo i z dopisaniem go do kompa w aucie.

Nie zrobienie dubla obecnego kucza (w Gdańsku jest ta usługa znacznie droższa) tylko zrobienie klucza z kością o nowych numerach seryjnych wprogramowaniem tego numeru do auta.

Napisano

Witam,

Ja ostatnio dorabiałem klucz w ASO Gorzów WLkp. i zapłaciłem 135zł za klucz ( bez pilota) + 65 zł za programowanie. Musiałem tylko poczekać prawie tydzień na klucz, przychodzi z Niemiec. Oczywiście miałem CAR PASS.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

> Witam,

> Ja ostatnio dorabiałem klucz w ASO Gorzów WLkp. i zapłaciłem 135zł za

> klucz ( bez pilota) + 65 zł za programowanie. Musiałem tylko

> poczekać prawie tydzień na klucz, przychodzi z Niemiec.

> Oczywiście miałem CAR PASS.

> Pozdrawiam

> Paweł

To ja juz nic nie rozumiem z tego. Co programowano skoro miales car pass. Dlaczego z niemiec musial przyjsc a na miejscu nie moga zrobic przeciez w realu czy castoramie tez zrobia to samo tylko nie bedzie wygladal jak oryginalny ale spelni swoje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.