Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

trudności z porannym rozruchem

Featured Replies

Napisano

Problem w sumie taki nietypowy i nie wiem czy na gazowy kącik się nadaje ale trzeba szukać wszędzie wink.gif Chodzi o clio II 1.4 8V 75koni, zagazowane - stag300. Problem pojawił się od regulacji gazu - pomocnik pana gazownika miał wymienić filtr fazy lotnej po 15kkm, i przejrzeć regulację - auto miało tendencję do poszarpywania przy przyspieszaniu z powiedzmy II czy III biegu i 1100-1200rpm. Zostawiłem samochód, a przy odbiorze usłyszałem że szarpanie powodują stare świece (chyba wykręcał choć nikt go nie prosił) i może przewody WN. Wymienił filtr i podobno podniósł ciśnienie gazu, co samo w sobie spowodowało już brak szarpania. Zapłaciłem, pojechałem i tyle. A następnego dnia rano silnik nie zapalił już jak zawsze, tylko z oporami, niechętnie. I tak jest do dziś, świece już nowe, przewody też a wszystko dalej tak samo. co ciekawe, jak nie zapalam go z samego rana (np. o 6) tylko samochód postoi dłużej - problemu nie ma. Do wizyty u "fachowca" było ok, ewidentnie coś namieszał ale nie przyznaje się to co ja będę z durniem dyskutować. Jest w stagu 300 jakaś opcja która może powodować takie zachowanie się auta? podłączał też jakiś tester żeby zobaczyć czy na kompie benzynowym nie ma błedów, ale nie było wtedy i podobno tam nic nie grzebał. a problem jest

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.